Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Primer Test 2018 - REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona
ALERTA!

Primer Test REC Tarragona

Participa al Primer Test i als one-to-on del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona
Lloc:  Tarragona, Catalunya
Dates:  01 de Desembre - 09 de Desembre de 2018
Data límit: 16 de Novembre de 2018

El REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona obre la convocatòria de la 5à edició del Pri­mer Test, taller adreçat a llarg­me­trat­ges de pro­ducció espa­nyola en fase de post­pro­ducció, que ofe­reix als direc­tors i pro­duc­tors la pos­si­bi­li­tat de mos­trar els seus llarg­me­trat­ges davant d’un grup d’experts el qual els ajudarà a ori­en­tar els films per a garan­tir-ne un recor­re­gut inter­na­ci­o­nal d’èxit.

Catalan Films & TV col·labora amb el Primer Test amb l'entrega del premi Cinemart. El productor del projecte escollit podrà viatjar de la mà de Catalan Films & TV al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam i partipar a les activitats d'indústria i al seu mercat de coproducció Cinemart que se celebra del 27 al 30 de gener a Rotterdam. 

El Primer Test també compta amb la col·laboració d'Eclair i el Festival l'Alternativa, que també ofereixen altres premis per les pel·lícules seleccionades.

Requisits de presentació:

 • Només es poden presentar llargmetratges de producció o coproducció espanyola (majoritària o minoritària)
 • Les pel·lícules presentades han d'estar en estat de postproducció.
 • Les pel·lícules presentades han d'estar en estat de postproducció, però poden optar a dues modalitats:
  • Última fase de postproducció (ja hi ha un rough cut o primera versió), amb un mínim de 45 minuts i un màxim de 130)
  • En fase d'edició (no cal tenir tot el projecte editat, tall mínim de 15 minuts màxim de 45)
 • En el cas de ser seleccionats, el format requerit per a la projecció ha de ser Blu Ray, o de qualitat similar en funció de l'estat del projecte. S'hauran d'enviar dues còpies per Back Up.
 • No podran participar pel·lícules que ja compten amb agent de vendes internacional.

Podeu con­sul­tar les bases aquí i el formulari d'inscripció aquí

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb Aida Bergilés

Experts presents al Primer Test: 

 • Fabienne Moris. Cordinadora del programa FID Marseille i coordinadora del FID-Lab. FID Marseille es un festival de cine internacional competitiu obert al cine contemporani. FIDLab es la plataforma de coproducció internacional per a projectes en totes les fases de producció.  
 • Susana Rodrigues. Delegada internacional del Karlovy Vary International Film Festival (Republica Txeca) pels països de Llatinoamèrica i Portugal. Membre del comité de selecció del Rio Film Festival (Brasil), de l'Hubert Bals Fund del Festival Internacional de Rotterdam i del Bilateral Co-production Fund (ICA - CNC) per co-productores portugueses-franceses. Fundadora de la distribuïdora VAIVEM
 • Sten-Kristian Saluveer. Director d'estratègia en innovació audiovisual i normativa, productor audiovisual i emprenedor tecnològic i de contingut, cofundador de Storytek Accelerator. Ha ocupat alts carrecs al Tallinn Black Nights Film Festival, el Haapsalu Horror&Fantasy FF, Plektrum Festival of Visual Sound. Ha treballat com a comisari i director d'estratègia en innovació per la Comissió Europea, Ministeri de Cultura d'Estònia. Afincat entre Estònia i Japó escriu amb frequencia sobre cinema, tecnologia i temes relacionats amb Asia.
 • Charlotte Serrand. És la Directora Artística Adjunta del Festival Internacional de cinema de La Roche-sur-Yon, i assesora de programació del nou comitè de la Quinzena de Realitzadors (Cannes). Directora i productora de "1048 Lunes" (FIDMarseille, BAFICI, Cineeuropa..), ha treballat també com a assistent de direcció i consultora per directors com Albert Serra i Isabelle Prim.
 • Torino Film Lab. Persona a determinar. 

REUNIONS ONE-TO-ONE AMB EXPERTS INTERNACIONALS

Per a aquells productors que ho vulguin i que no tingun un projecte seleccionat al Primer Test, els mateixos experts estaran disponibles per a reunions individuals el dia 6 de desembre a partir de les 16:30 de la tarda

Per a participar a les reunions one-to-one, si us plau, envieu un email a mmedir@gencat.cat indicant amb qui us agradaria reunir-vos i quin o quins projectes els voleu mostrar. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista