Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Visionat Quinzaine des Réalisateurs

Visionat Quinzaine des Réalisateurs
Lloc:  Cannes, França
Dates:  15 de Maig - 22 de Maig de 2019
Data límit: 22 de Febrer de 2019

Catalan Films & TV organitza un visionat els dies 27 i 28 de febrer amb la seleccionadora de la Quinzaine des Réalisateurs, Charlotte Serrand. 

Requisits per al visionat: 

  • El festival accepta per aquest visionat llargmetratges de ficció, migmetratges i curtmetratges produïts en els 12 mesos anteriors al festival.

  • El festival requereix première mundial.

  • Podeu consultar el reglament complet aqui.

Inscripció

  • Aquells interessats en presentar el seu film, escriviu un mail abans del 22 de febrer a mmedir@gencat.cat indicant títol, director, productora i estatus premiere i us informarem de com heu de procedir.

  • La programadora decidirà quines pel.lícules visionarà a Barcelona.

  • Un cop visionats els films, els què passin la seva preselecció s'hauran d'inscriure oficialment a la Quinzaine a través del seu web. Els que no passin aquest primer filtre no caldrà que s'inscriguin.  

  • Aquells films que ja hagin estat inscrits oficialment, també poden participar en el visionat però, si us plau, indiqueu-nos-ho en el moment que ens envieu el correu.  

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista