Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa al Locarno Film Festival 2019
ALERTA!

Locarno Film Festival

Tramesa al Locarno Film Festival 2019
Lloc:  Locarno, Suïssa
Dates:  07 d’Agost - 17 d’Agost de 2019
Data límit: 20 de Març de 2019

Catalan Films & TV organitza una recollida de candidatures de llargmetratges, migmetratges i curtmetratges per al Locarno Festival.

Requisits

Les produccions han d’haver estat acabades durant els 12 mesos anteriors a l’inici del festival. Han de ser première mundial o internacional.
Seccions:
a) Concorso internazionale: Llargmetratges de ficció, documental o animació de més de 60'. La secció presenta obres tan de directors consolidats com de nous talents. 
b) Concorso Cineasti del presente: secció reservada per primeres o segones obres de més de 60', des de la ficció al documental i incloent pel·lícules híbrides i formats més inovadors. 
c) Moving Ahead: films de directors establerts que exploren noves formes de narració i innovació del llenguatge.
d) Pardi di domani: reservada a curtmetratges i migmetratges fins a 59' de directors que encara no han fet el seu primer llarmetratge. S'accepten tots els gèneres. 

Us recomenem que llegiu les bases de participació aquí

Inscripció  

Envieu el vostre interès a qpons@gencat.cat indicant títol, productora, director i status premiere i adjuntant un enllaç protegit amb subtítols en anglès. Prèvia valoració del festival us indicarem com procedir amb la inscripció. 

La última deadline del festival és el 3 de juny de 2019. Si voleu presentar la pel·lícula més tard del 20 de març, contacteu-nos per organitzar un enviament posterior. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista