Veure aquest correu al teu navegador
Participa al VI Premi PRO-DOCS al millor documental televisiu 2019
ALERTA!

VI Premi PRO-DOCS 2019

Participa al VI Premi PRO-DOCS al millor documental televisiu 2019
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  18 de Març - 05 d’Abril de 2018
Data límit: 05 d’Abril de 2019

L’associació de productores de documental, PRO-DOCS, convoca el sisè Premi a Millor Documental Televisiu.

Per primer cop, s’obre el procés de participació als documentals produïts en tot el territori de l’Estat Espanyol i s’han inclòs les plataformes digitals com suport d’estrena. Una altra de les novetats que presenta el VI Premi ProDocs és que, a més del reconeixement dels professionals del sector, aquesta nova edició oferirà suport tècnic, de promoció i difusió a la producció guanyadora. A més, els quatre documentals finalistes estaran disponibles al canal del DocsBarcelona a Filmin durant els dies que dura el Festival.

Estan cridades a participar totes aquelles obres documentals específiques i exclusives per a televisió que hagin estat emeses durant l’any 2018. Podran presentar-se totes aquelles emeses en algun canal de televisió d’àmbit estatal en què la productora o canal de televisió que presenta candidatura n’ostenti part o la totalitat dels drets de titularitat, o haver tingut una participació executiva en la producció del documental televisiu. La durada mínima dels documentals haurà de ser de 50 minuts.

El premi s’entregarà durant la inauguració del DocsBarcelona – Festival Internacional de Cinema Documental 2019.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista