Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte!
ALERTA!

Bolivia Lab 2019

Convocatòria selecció de projectes Bolivia Lab 2019
Lloc:  La Paz, Bolívia
Dates:  24 de Juny - 29 de Juny de 2019
Data límit: 21 d’Abril de 2019

Des d'ICAA informen de la convocatòria de Bolivia Lab, plataforma de trobada professional i de formació per a projectes cinematogràfics i per a professionals emergents. Bolivia Lab- Laboratori de desenvolupament d'anàlisi i clínica de projectes es defineix com un escenari d'oportunitats per a tots aquells cineastes (directors i/o productors) d'Iberoamèrica que tinguin un projecte cinematogràfic en desenvolupament. Enguany celebra la seva onzena edició i Espanya és el país convidat.

LABORATORI DE DESENVOLUPAMENT D'ANÀLISI I CLÍNICA DE PROJECTES CINEMATOGRÀFICS D'IBEROAMÈRICA

  • Cerquen projectes de llargmetratge de ficció, animació o documental que es trobin en desenvolupament i que busquin coproducció.
  • El laboratori de desenvolupament combina classes magistrals, assessories personalitzades i taules de treball enfocades a la millora del projecte cinematorgàfic en totes les seves etapes per la cerca de finançament i coproducció. 
  • Inclou: beca formativa per 1 persona de l'equip (director o productor), accés a totes les activitats formatives organitzades per Bolivia Lab, exempció de pagament de matrícula del projecte, dietes (esmorçar i dinar), allotjament en habitació compartida. No inclou bitllet d'avió.
  • La condició de país convidat garantitza la selecció, per part de Bolivia Lab 2019, de dos projectes espanyols en el Laboratori que es celebrarà del 24 al 29 de juny. 
  • Bases i inscripció Si us plau, informeu p.bonet@gencat.cat de la vostra inscripció.
  • Per a més informació: redbolivialab@gmail.com /Tf: +591 77233662 / www.bolivialab.com.bo

Paral.lelament, Bolivia Lab té en marxa les següents convocatòries:

  • VIII TALLER INTERNACIONAL DE GUIÓ BOLIVIA LAB 2019: obert a guions de llargmetratges de ficció o documental en procés de treball i almenys en la seva primera versió. Bases
  • I LABORATORI DE FINALITZACIÓ 2019: obert a llargmetratges de ficció, animació o documental que hagin acabat el seu rodatge i disposin d'un primer tall d'edició. Bases

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista