Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte!
ALERTA!

BrLab 2019

Presenta el teu projecte a BrLab 2019
Lloc:  Sao Paulo, Brasil
Dates:  03 d’Octubre - 09 d’Octubre de 2019
Data límit: 26 d’Abril de 2019

Brlab és un laboratori desenvolupament de projectes audiovisuals que es celebra a Brasil. Enguany celebra la seva novena edició del 3 al 9 d'octubre a Sao Paulo, Brasil. Productors i directors amb projectes en desenvolupament de llargmertages de ficció de qualsevol país d'Amèrica Llatina i la Península Ibèrica més Itàlia (segons els criteris del programa Ibermedia) poden inscriure's en aquesta nova edició. L'organització seleccionarà 11 projectes.

Al llarg de set dies, dos representants dels projectes seleccionats (director/guionista i productor) disposaran de consultories integrals per als seus projectes en aspectes fonamentals per a una millor realització dels seus productes: guió, direcció, producció i distribució. Les activitats inclouen també conferències i trobades amb professionals del Brasil i de l'exterior.

Els projectes seleccionats rebran Beques Ibermedia que cobriran 2 passatges d'avió per projecte (quan sigui necessari). A més, l'organització del BrLab oferirà allotjament per al director/a i productor/a de cadscun dels projectes.  

Requisits

 • Es seleccionen 11 projectes de llargmetratges de ficció de qualsevol país d'Amèrica Llatina i de la Península Ibèrica i Itàlia, que tinguin productor i director definits. 
 • Cada projecte ha de comptar amb un director/guionista i 1 productor que confirmin la seva presència al BrLab. 
 • El director/guionista ha d'haver dirigit almenys 1 curtmetratges de ficció o documental i estar involucrat  en la redacció del guió del projecte presentat.
Documentació necessària per a la inscripció 
 • Presentació del projecte (máx 1 pàgina)
 • Logline (sinopsis curta de 2 ó 3 línies)
 • Sinopsi llarga (máxim de 600 paraules)
 • Tractament (máxim 5.000 paraules)
 • D'una a tres escenes desenvolupades en forma de guió audiovisual i 1 paràgraf per cada escena presentada que justifiqui les raons per a la seva elecció.
 • Proposta creativa, visual i sonora del director (màxim 600 paraules)
 • Bio-filmografia del productor i del director
 • Carta de motivació del director (fins a 400 paraules)
 • Carta de motivació del productor (fins a 400 paraules
 • Pressupost del projecte, amb la descripció de les següents fases: desenvolupament, pre-producció, producció i post-producció. 
 • Pla de finançament
 • Enllaç de treballs anteriors del realitzador, si és possible.

Convocatòria i bases

Formulari inscripció

Contacte contato@brlab.com.br

Si inscriviu el vostre projecte, preguem ens informeu a p.bonet@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista