Veure aquest correu al teu navegador
Presenta la teva candidatura
ALERTA!

The Spanish/UK Industry Focus 2019

Presenta la teva candidatura a The Spanish/UK Industry Focus- Edinburgh International Film Festival 2019
Lloc:  Edinburgh , Regne Unit
Dates:  19 de Juny - 30 de Juny de 2019
Data límit: 24 de Maig de 2019

Enguany el festival Edinburgh International Film Festival (EIFF) té a Espanya com a país Focus. A més dels films programats, en el seu apartat EIFF Industry, el certamen escocès celebrarà l'Spanish / UK Industry Focus una trobada entre productors espanyols i britànics dilluns 24 i dimarts 25 de juny de 2019. En el context de la trobada, s'organitzaran reunions de treball one-to-one, dinars de networking, una Spanish reception per celebrar la participació espanyola com a país Focus, a més d'activitats paral.leles de diferent format. 

El Festival selecciona 8 productors que seran els que conformin la delegació espanyola que viatgi a Edinburgh. L'ICAA es farà càrrec del vol i tres nits d'hotel dels productors seleccionats per EIFF.  

Requisits

  • Els productors han d'haver realitzat almenys un llargmetratge de ficció.
  • Han de tenir un interès específic en treballar al Regne Unit i tenir un projecte en desenvolupament rellevant per una coproducció espanyola-britànica.
  • Convocatòria

Inscripció

Els productors interessats han d'escriure un correu a ana.moraes@edfilmfest.org.uk incloent la següent informació en anglès:

  • Biografia/Crèdits del productor
  • Raó per la qual estan interessats en formar part d'aquesta activitat.
  • Data límit: 24 de maig de 2019

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista