Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte!
ALERTA!

Medimed Doc Market 2019

Inscriu el teu projecte o documental acabat al MEDIMED DOC MARKET 2019
Lloc:  Sitges, Catalunya
Dates:  10 d’Octubre - 13 d’Octubre de 2019
Data límit: 30 de Juny de 2019

La  20ª edició de MEDIMED, el Mercat del Documental Euro-Mediterrani i Pitching Forum, que se celebrarà a Sitges (Barcelona) del 10 al 13 d’octubre, ha obert la convocatòria d’inscripció de noves produccions per a la Videoteca i nous projectes en desenvolupament.

Condicions d’inscripció

VIDEOTECA: Els documentals acabats han d’estar produïts el 2018 o el 2019 i poden tractar qualsevol temàtica. Únicament s’accepten versions per a slots de televisió. Les produccions del 2019 hauran d’estar finalitzades al setembre, com a molt tard.

PITCHING FORUM: un comitè de selecció internacional seleccionarà 30 projectes que es presentaran als commissioning editors de les principals cadenes de televisió en sessions de pitching, moderades per John Marshall. Els projectes han de tenir com a mínim el 25% del seu finançament garantit i/o un acord d’emissió i/o coproducció. S’accepten totes les temàtiques i gèneres i cal aportar juntament amb el tractament, un teaser de 3 minuts de durada.

ANTI PITCH: en aquesta secció hi participaran productors que hagin inscrit un projecte en fase de desenvolupament avançat (rough cut). L’objectiu és millorar aquells aspectes que despertin l’interès dels financers internacionals per completar-los. Es tracta d’una presentació informal a un grup reduït de commissioning editors i distribuïdors que tinguin interès en conèixer el projecte en detall. La durada de cada reunió és de 60 minuts i estarà moderada per Iikka Vehkalahti a porta tancada.

SPEEDY PITCH: selecció de projectes no necessàriament desenvolupats o finançats en part, que tinguin interès potencial per al mercat internacional.
Inscripció

La inscripció és gratuïta i estarà subjecta a la selecció definitiva d'un comitè internacional.


Data límit: 30 de juny 2019

Formularis d’inscripció:
Inscripció projectes enviar a medimed@apimed.org
Inscripció programes enviar a medimed@apimed.org

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista