Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Warsaw Kids Film Forum - Presentació de projectes al Pitching development i al Pitching Work in progress
ALERTA!

Warsaw Kids Film Forum 2019

Participa al Warsaw Kids Film Forum - Presentació de projectes al Pitching development i al Pitching Work in progress
Lloc:  Varsòvia, Polònia
Dates:  27 de Setembre - 27 de Setembre de 2019
Data límit: 31 de Maig de 2019

El Warsaw Kids Film Forum és el fòrum d’indústria del Kids Film Festival de Varsòvia que se celebra del 25 al 27 de setembre.

És un esdeveniment de contingut per nens i joves. Se seleccionen al voltant de 30 projectes polonesos i internacionals que es presenten davant de productors, televisions, agents de vendes i distribuïdors.

També se celebren master classes, consultoria de guió i marketing, case studies i workshops. 

Què busquen?

  • Projectes de Polònia i Europa que ja tinguin un tractament o guió, projectes en desenvolupament o projectes en una etapa primerenca de producció.
  • Projectes que tinguin productor i guionista (director no és necessari)
  • Llargmetratges i series de TV: animació, documental, imatge real, transmèdia.

Com participar?

Entreu a la pàgina web http://www.warsawkidsff.pl i cliqueu al botó Registration. Empleneu el formulari i pengeu els fitxers. Llavors rebreu un correu electrònic de confirmació. 

En cas de problemes relacionats amb el registre, poseu-vos en contacte amb la coordinadora del projecte Zosia Horszczaruk a: zosia.horszczaruk@warsawkidsff.pl 

Qui hi participa?

Els convidats d’edicions anteriors incloïen agents de venda: Sola Media, Global Screen, Attraction Distribution, SF Filmindustri, Millimages com també broadcasters: Canal +, NRK, YLE, NDR and Netherland Film Funds; i representants del Ministeri d’Itàlia i el Film Institute.La majoria dels assistents van ser els productors de països com: Croàcia, República Txeca, Països Baixos, Israel, Letònia, Noruega, Dinamarca, Alemanya i Eslovènia i Ucraïna

Warsaw Kids Film Forum uneix els professionals dels mercats que produeixen una alta qualitat contingut infantil amb realitzadors de països on la indústria del contingut infantil està encara en desenvolupament.

Més informació aquí

Si presenteu projecte, si us plau, informeu-nos a qpons@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista