Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Glocal in Progress 2019

Participa a Glocal in Progress 2019- Festival de San Sebastián
Lloc:  Sant Sebastià, Espanya
Dates:  23 de Setembre - 25 de Setembre de 2019
Data límit: 30 de Juny de 2019

Glocal in Progress és l'activitat d'indústria del Festival de San Sebastián dirigida a produccions europees en llengües no hegemòniques i consisteix en l'exhibició d'una selecció de tres llargmetratges en fase de post-producció davant una audiència de productors, distribuïdors, agents de vendes i programadors, entre d'altres professionals, que poden impulsar les coproduccions i contribuir a la seva finalització i circulació internacional.
Recomanem aquesta activitat per llargmetratges en versió original catalana.

Bases de participació 

  • Es poden presentar llargmetratges (de mínim 60’) en fase de post-producció produïts total o parcialment a Europa i parlats majoritàriament en llengües europees no hegemòniques (totes excepte l'alemany, espanyol, francès, anglès, italià i rus).
  • Els films seleccionats optaran al Premi de la Industria Glocal in Progress, concedit per las empreses Ad Hoc Studios, BTeam Pictures, Deluxe Spain, Dolby Iberia, Laserfilm Cine y Video, Nephilim Producciones i No Problem Sonido, que assumiran els serveis de postproducció per la pel.lícula guanyadora detallats a les bases del Premi. A més, s'entregarà el Premi Glocal in Progress, que consisteix en 10.000 euros per al productor majoritari de la pel.lícula guanyadora.
  • Reglament
  • Trobareu més informació en el següent enllaç 

Inscripció

  • Podeu inscriure-us gratuïtament a través del formulari d'inscripció online, degudament complimentat i amb les bases del reglament prèviament acceptades.
  • Informeu si us plau de la vostra inscripció a p.bonet@gencat.cat per tal de fer un correcte seguiment. 
  • Data límit d'inscripció: 30 de juny

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista