Veure aquest correu al teu navegador
Participa!
ALERTA!

Eurimages

EURIMAGES: Sessió Informativa / Assessorament individualitzat de projectes 2019
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  13 de Juny - 13 de Juny de 2019
Data límit: 07 de Juny de 2019

Dia: dijous 13 de juny de 2019

Hora: 09:45h

Lloc: Sala Mompou – Societat General d’Autors i Editors (SGAE) , Passeig de Colom, 6, 08002 Barcelona

L’objectiu de la sessió, organitzada per Catalan Films & TV i Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages del Consell d’Europa, les properes dates límit de la qual són el 22 d’agost i el 22 d’octubre de 2019.

La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte audiovisual de coproducció, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió constarà d’un primer bloc, orientat al coneixement de les oportunitats de finançament que ofereix Eurimages, i d’un segon bloc, en què els representants d’Eurimages oferiran reunions de consultoria amb els productors que així ho sol·licitin, per tal de rebre assessorament individualitzat sobre els seus projectes

Les reunions d’assessorament van adreçades a aquells productors que:

  • tinguin acord de coproducció avançat i/o cartes de compromís
  • i/o que hagin sol·licitat ajut MEDIA al desenvolupament
  • i/o que es plantegin presentar sol·licitud Eurimages a les properes convocatòries de 2019 o 2020.


Per confirmar assistència a la jornada i sol·licitar reunions cal emplenar el següent formulari abans del proper 7 de juny.

Una jornada adreçada a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

PROGRAMA

09.45h  - 10.00h Registre inscrits

10.00h - 10.15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Agnela Domínguez, directora de Comunicació i Activitats de SGAE i Fundació SGAE Catalunya, i d’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

10.15h - 11.30h Eurimages i el suport a la coproducció de llargmetratges de ficció, animació i documentals. Conversa entre Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg i Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals), dinamitzada per Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.30h - 11.45h Precs i preguntes

12.00h – 13.30h Assessorament individualitzat de projectes.

15.30h – 18.00h Assessorament individualitzat de projectes

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista