Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Pixelatl 2019
ALERTA!

Pixelatl 2019

Participa al Pixelatl 2019
Lloc:  Cuernavaca, Mèxic
Dates:  03 de Setembre - 07 de Setembre de 2019
Data límit: 17 de Juliol de 2019

El Festival Pixelatl és la principal trobada internacional d'indústries creatives d'Amèrica Llatina que uneix els productors, creadors, artistes i aficionats entorn de l'art i negoci de l'animació, videojocs, efectes visuals i novel·la gràfica.

Pixelatl i 3D Wire com a col·laborador, convoquen a empreses i artistes espanyols que vulguin participar al mercat audiovisual i al festival d'animació, videojocs i còmic Pixelatl que en la seva edició 2019, compta amb Espanya com a país d'honor. L'esdeveniment celebra la seva vuitena edició i es durà a terme del 3 al 7 de setembre de 2019, a la Ciutat de Cuernavaca, Morelos, Mèxic.

S'atorgaran fins a un màxim de 15 borses entre tots aquells interessats que ho sol·licitin. Aquest ajut inclou una acreditació tipus "Market" del Festival Pixelatl amb valor de 625€, que dona accés al mercat, les ponències i el programa de projeccions. A més a inclou 4 dinars i 3 sopars de networking. L'ajut també atorga 6 nits d'allotjament a prop de la seu. El postulant seleccionat haurà de cobrir les seves despeses d'alimentació i transport,
 
Revisa la convocatòria per a conèixer els requisits aquí
 
Aquí podeu descarregar-vos un dossier resum de l'edició passada on, entre altres dades, podreu veure els canals de televisió i distribuïdores assistents.

Qualsevol dubte contacteu amb Beatriz Bartolomé a produccion@mercado3dwire.es

Si presenteu candidatura, si us plau, notifiqueu-nos a qpons@gencat.cat per tal de fer-ne un correcte seguiment.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista