Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Roma Film Fest- Festa del Cinema di Roma 2019

Tramesa Roma Film Fest- Festa del Cinema di Roma 2019
Lloc:  Roma, Itàlia
Dates:  17 d’Octubre - 27 d’Octubre de 2019
Data límit: 16 de Juliol de 2019

Catalan  Films & TV organitza una recollida de llargmetratges per als visionats que l'ICAA celebrarà els propers 19 i 22 de juliol amb el programador del Roma Film Fest- Festa del Cinema di Roma, Richard Peña.

Requisits

  • Llargmetratges finalitzats després de desembre de 2018.
  • Preferentement premiere internacional i europea.

Inscripció

  • Escriviu un mail a catalanfilms@gencat.cat amb la fitxa adjunta complimentada i feu-nos arribar un enllaç protegit de la pel·lícula en versió original i amb subtítols en anglès abans del 16 de juliol.
  • Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, heu d’enviar el material a l’atenció de Marisa Capa (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.  Plaza del Rey, 1, 28071 Madrid), abans del 17 de juliol. Us preguem que ens feu saber qui presenteu candidatura directa per tal de fer un correcte seguiment a catalanfilms@gencat.cat. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista