Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu-te!
ALERTA!

EURO CONNECTION

Participa a l'EURO CONNECTION - European Short Film Co-production Forum de Clermont-Ferrand 2020
Lloc:  Clermont-Ferrand, França
Dates:  04 de Febrer - 05 de Febrer de 2020
Data límit: 20 d’Octubre de 2019

Euro Connection és el mercat de coproducció de curtmetratges que se celebra anualment al Mercat de curtmetratges de Clermont Ferrand. Consisteix en un pitching de projectes davant de possibles socis internacionals. Productors de 23 països associats són invitats a enviar els seus projectes a través d’un corresponsal nacional, el qual organitza un comitè d’experts que nominaran 1 projecte finalista de cada país (o 2 projectes en cas de rebre més de 10 sol·licituds). Posteriorment un jurat europeu revisa els projectes finalistes i en selecciona 13 que participaran a l’Euro Connection. 

L’Euro Connection consisteix en:

  • Un taller de pitching (dilluns 3 de febrer)
  • Sessió de pitchings  (dimarts 4 de febrer)
  • Un espai de networking per a productors i participants.
  • Reunions one-to-one (dimecres 5 de febrer)

Criteris d’elegibilitat:

  • Projectes de curtmetratges de ficció, animació o documental de creació de menys de 40 minuts
  • Presentats per una productora d’un dels països associats
  • Han de tenir part del finançament assegurat (el finançament ha de venir d'un tercer: subvencions, premis, televisió,...)
  • Han de buscar coproductor internacional
  • El productor es compromet a participar i presentar el projecte en cas de selecció

Els productors seleccionats seran convidats al mercat i se’ls oferirà una borsa de viatge de 160€, hotel i àpats per 4 nits així com una acreditació gratuïta al Short Film Market.

El corresponsal a Espanya és Ismael Martín. Si voleu participar a l’Euro Connection, envieu els vostres projectes a través de l’application form abans del 20 d'octubre i envieu un email a Patricia Bonet p.bonet@gencat.cat, indicant títol i productora del projecte per fer un correcte seguiment. Els documents s'han de presentar en un sol PDF.

En el següent enllaç trobareu les bases de participació i fitxa d'inscripció

Producers Focus:

12 productors seran convidats per formar part del Producers Focus. Cadascun d'ells tindrà l'oportunitat de presentar la seva empresa i la seva aproximació al curtmetrage i a la coproducció. Es tracta d'una oportunitat per donar-se a conèixer davant la indústria, desenvoluptar la seva xarxa de contactes o involucrar-se en els projectes seleccionats. Els productors dels projectes finalistes, no seleccionats, tindran prioritat per formar part del Producers Focus. La invitació inclourà: 3 nits d'hotel i àpats, acreditació a l'International Short Film Market in Clermont-Ferrand i invitació al dinar d'Euro Connection i al networking cocktail d'Euro Connection / CNC.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista