Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Berlinale

Tramesa Berlinale 2020
Lloc:  Berlin, Alemanya
Dates:  20 de Febrer - 01 de Març de 2020
Data límit: 13 de Novembre de 2019

Catalan Fims & TV organitza una recollida de llargmetratges per als visionats que l’ICAA farà els propers 25 i 26 de novembre a càrrec de la programadora de la Berlinale (20 de febrer-1 de març 2020), Paz Lázaro.

Requisits

 • Es visionaran llargmetratges (mínim 60') de ficció i documentals destinats a les següents seccions: International Competition, Panorama, Forum, Encounters i Generation.
 • Les produccions han d'haver estat produïdes després de febrer 2019.
 • No haver estat presentades per a la seva consideració a la convocatòria de la passada edició del festival. 
 • Informació addicional sobre la política de premieres del festival:
  • Per a les seccions International Competition i Encounters els llargmetratges han de ser exclusivament premiere mundial o internacional.
  • Per a les seccions Panorama, Forum i Generation es prioritzaran els llargmetratges presentats com a premiere mundial o internacional malgrat que també seran elegibles títols amb premiere europea.
Inscripció
 • Escriviu un mail a p.bonet@gencat.cat amb la fitxa adjunta complimentada i feu-nos arribar 1 còpia del film en format DCP, DVD, BLURAY o enllaç protegir amb subtítols en anglès abans del 13 de novembre
 • Us recordem que, si feu l'enviament directament vosaltres, heu d’enviar el material abans del 15 de novembre a l’atenció de Marisa Capa, (Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.  Plaza del Rey, 1, 28004 Madrid). Us preguem ens feu saber qui presenteu candidatura directa per tal de fer un correcte seguiment.
 • Aquelles produccions pre-seleccionades en el visionat organitzat a Madrid seran contactades directament pel departament de programació de la Berlinale, i rebran les instruccions sobre com realitzar la sol.licitud oficial amb l'exempció a la quota d'inscripció. 
 
 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista