Veure aquest correu al teu navegador
Convocatòria catàleg 2020
ALERTA!

Catàleg 2020

Convocatòria catàleg 2020
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  15 de Novembre - 10 de Desembre de 2019
Data límit: 10 de Desembre de 2019

Catalan Films & TV obre la convocatòria per a la nova edició 2020 del catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals internacionals.

El catàleg contindrà producció nova, tant l’acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (pre-producció o rodatge). 

La informació del catàleg s'extreu directament de les dades que entreu al nostre web. Per tant, heu de fer servir el gestor del web Catalan Films & TV  que us permet gestionar de forma autònoma la informació que vulgueu que aparegui al catàleg. 

 

REQUISITS

 • Per poder aparèixer al catàleg heu de ser una empresa de producció audiovisual catalana (estar inscrita al REAC i/o amb establiment permanent i domicili fiscal a Catalunya). 
 • LLARGMETRATGES I CURTMETRATGES: Els llargmetratges i curtmetratges de ficció, de documental i d’animació  seran admesos al catàleg si compleixen les següents directrius d’obligat compliment. 
  • Per a produccions ACABADES:
   • Haver estat qualificada a partir de juny de l’any 2019 i no haver-se estrenat el 2019 o estar en fase de postproducció.
   • No haver aparegut com a acabada en cap catàleg anterior de Catalan Films & TV.  En cas de dubte, es valorarà cas per cas.
  • Per a produccions NO ACABADES
   • Estar en fase de  pre-producció (amb un mínim del 10% del finançament tancat) o en fase de rodatge.
   • No haver aparegut en cap catàleg anterior de Catalan Films & TV com a producció no acabada. En cas de dubte, es valorarà cas per cas.
 • TELEVISIÓ: Les produccions de ficció, documental i animació per a televisió seran admeses al catàleg segons les següents directrius d’obligat compliment:
  • Per a produccions ACABADES:
   • Haver estat produïdes al 2019 i no aparèixer com a acabada a cap catàleg anterior. En cas de sèries que ja han aparegut a anteriors catàlegs i tenen noves temporades, aquestes s’hauran d’haver produït al 2019.
   • Estar en fase de postproducció.
  • Per a produccions  NO ACABADES:
   • Estar en fase de pre-producció amb un mínim de finançament tancat.
   • Estar en fase de rodatge
   • No haver aparegut  a cap catàleg anterior de Catalan Films & TV com a producció no acabada. En cas de dubte, es valorarà cas per cas

En cas d’incompliment de les condicions necessàries, Catalan Films & TV es reserva el dret a no incloure les dades al catàleg.

COM ENTRAR LES DADES  DE LES PRODUCCIONS

Si voleu que les vostres produccions apareguin al catàleg 2020, heu de seguir els següents passos:

 • Enviar un e-mail a Patricia Bonet a p.bonet@gencat.cat indicant les produccions que voleu que apareguin al catàleg.
 • Entrar les dades de les vostres produccions a la base de dades del web catalanfilms.cat:
  • Si no esteu donats d’alta com a empresa a la base de dades, cliqueu el següent enllaç i ompliu el formulari d’empresa.  Una vegada validada per part de Catalan Films & TV, rebreu un usuari i una contrasenya per entrar al vostre perfil que us permetrà començar a donar d’alta les vostres produccions.
  • Si ja esteu donats d’alta com a empresa, dirigiu-vos al web www.catalanfilms.cat i cliqueu la icona situada a l'extrem dret on trobareu l'accés per entrar al vostre perfil amb el vostre usuari i contrasenya  i donar d’alta les produccions que voleu que apareguin al catàleg o bé actualitzar les dades de la producció en cas necessari.

ASPECTES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE QUAN INTRODUÏU LES DADES

 • La sinopsi que apareixerà al catàleg és la versió en anglès i no pot superar els 700 caràcters (incloent espais). Catalan Films & TV no traduirà a l’anglès les vostres informacions. 
 • Trailers/teasers: al gestor de la base de dades podeu incloure l’enllaç de Youtube o Vimeo  que vulgueu que aparegui incrustat a la fitxa de producció.
 • Imatge: la imatge que introduïu a l'apartat IMATGE PRINCIPAL DE LA PRODUCCIÓ serà la que apareixerà al catàleg. Es tracta d'una imatge horitzontal de qualitat, 300 dpis de resolució i mida màxima 2MB.
 • Dades de contacte EMPRESA: reviseu que les dades de contacte de la vostra empresa són correctes, així com les dels vostres agents de vendes.
 • El catàleg es divideix en 4 seccions: Ficció, documental, animació i formats.

Aprofitem per animar-vos a que mantingueu les vostres dades i les de les vostres produccions sempre actualitzades i que feu servir el web www.catalanfilms.cat com una eina més de promoció dels vostres productes.  Us encoratgem a nodrir-la amb el màxim detall i el major nombre de dades, materials audiovisuals, imatges, tràilers, logos de les vostres empreses, perfils professionals etc. amb l’objectiu de millorar les seves respectives prestacions.

PERSONES DE CONTACTE: Patricia Bonet / Xènia Riba 

Data límit d’introducció de dades: dimarts 10 de desembre de 2019

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista