Veure aquest correu al teu navegador
Participa al Primer Test i als one-to-one del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona
ALERTA!

Primer Test i als one-to-one del REC

Participa al Primer Test i als one-to-one del REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona 2019
Lloc:  Tarragona, Catalunya
Dates:  03 de Desembre - 08 de Desembre de 2019
Data límit: 22 de Novembre de 2019

El REC - Festival Internacional de Cinema de Tarragona  allarga la convocatòria de la 6à edició del Pri­mer Test, espai adreçat a llarg­me­trat­ges de pro­ducció espa­nyola en fase de post­pro­ducció, que ofe­reix als direc­tors i pro­duc­tors la pos­si­bi­li­tat de mos­trar els seus llarg­me­trat­ges davant d’un grup d’experts el qual els ajudarà a ori­en­tar els films per a garan­tir-ne un recor­re­gut inter­na­ci­o­nal d’èxit.

Catalan Films & TV col·labora amb el Primer Test amb l'entrega del premi Cinemart. El productor del projecte escollit podrà viatjar de la mà de Catalan Films & TV al Festival Internacional de Cinema de Rotterdam i participar a les activitats d'indústria i al seu mercat de coproducció Cinemart que se celebra del 26 al 29 de gener 2020 a Rotterdam. 

El Primer Test també compta amb la col·laboració d'Eclair, una de les empreses líders en serveis audiovisuals i postproducció, producció d’efectes especials, etalonatge, subtitulació, masterització en DCP y subministres de televisió. El Primer Test ofereix un premi en concepte de serveis de laboratori amb Eclair als projectes presentats.

I també compta amb la col·laboració del Festival l'Alternativa i el Festival de Málaga, amb els quals existeix, respectivament, acords d’intercanvi de projectes: el projecte guanyador als Mentoring Projects de l’Alternativa guanya la participació al Primer Test al Rec Tarragona i la secció d’Industry del Festival de Málaga (Málaga MAFIZ) i el Primer Test intercanvien projectes.

 

Requisits de presentació:

● Només es poden presentar llargmetratges de producció o coproducció espanyola (majoritària o minoritària)

 • Les pel·lícules presentades han d'estar en estat de postproducció, però poden optar a dues modalitats:
  • Última fase de postproducció (ja hi ha un rough cut o primera versió), amb un mínim de 45 minuts i un màxim de 130)
  • En fase d'edició (no cal tenir tot el projecte editat, tall mínim de 15 minuts màxim de 45)
 • En el cas de ser seleccionats, el format requerit per a la projecció ha de ser arxiu digital, Blu Ray, o de qualitat similar en funció de l'estat del projecte. S'hauran de fer arribar al festival dues còpies (Back Up).
 • No podran participar pel·lícules que ja compten amb agent de vendes internacional.
 • El termini per a presentar projectes acaba el 22 de novembre.

Podeu con­sul­tar les bases i el formulari d'inscripció aquí.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb Núria Campreciós a industry@festivalrec.com

Alguns dels experts presents al Primer Test: 

 • Julian Ross (Països Baixos), Programador, Locarno Film Festival i International Film Festival Rotterdam (IFFR) . És també investigador al Centre de Recerca i Educació en Arts i Mitjans de Comunicació (CREAM) i a la Universitat de Westminster, on també imparteix classes de cinema i art. És doctor i expert en cinema dels anys 60 per la Universitat de Leeds.
 • Léa Klein (França). Vendes Internacionals i Distribució a Stray Dogs. Fundada el 2015, Stray Dogs és una distribuïdora i Sales Agent Internacional dedicada a portar a la gran pantalla pel·lícules avantguardistes, internacionals, dirigides per directores i directores amb potencial, al públic mundial.
 • Jana Wolff (Alemanya). Berlinale, European Film Market (EFM). Head of Marketing & Advertising. Des de finals dels anys 90 treballa a la Berlinale / EFM, i des d’aleshores, també ha desenvolupat diversos càrrecs en altres festivals de cinema internacionals com Sarajevo FF, Nordic Film Days Lübeck, Duisburg Documentary FF, Duhok IFF, Oldenburg IFF, Motovun FF i IDFA. Va ser cap de distribució de PR & Festival de l'Acadèmia alemanya de cinema i televisió (DFFB), cap d'Adquisicions i Vendes a Pluto Film Distribution Network a xarxa de distribució de pel·lícules de Plutó i ara és responsable de col·laboracions i iniciatives al mercat cinematogràfic europeu.  

REUNIONS ONE-TO-ONE AMB EXPERTS INTERNACIONALS

Per a aquells productors que ho vulguin i que no tinguin un projecte seleccionat al Primer Test, els mateixos experts estaran disponibles per a reunions individuals el dia 4 de desembre a la Casa Joan Miret (Rambla Nova, 36 - Tarragona) a partir de les 16:30h i fins les 18h de la tarda
Per a participar a les reunions one-to-one, si us plau, envieu un email abans del 28 de novembre a mmedir@gencat.cat indicant amb qui us agradaria reunir-vos i quin o quins projectes els voleu mostrar.

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista