Veure aquest correu al teu navegador
Acredita't abans del 13 de gener!
ALERTA!

Marché du Film Court de Clermont-Ferrand

Participa al mercat de Clermont-Ferrand 2020
Lloc:  Clermont-Ferrand, França
Dates:  03 de Febrer - 06 de Febrer de 2020
Data límit: 13 de Gener de 2020

El Marché du Film Court de Clermont-Ferrand és probablement el mercat més important de curtmetratges d’Europa. Catalan Films & TV hi participa amb un estand propi on hi haurà taules per reunions a disposició dels professionals catalans. En aquest marc es presenta el programa de curtmetratges “Shortcat 2020”, juntament amb la resta de curtmetratges del catàleg Catalan Films & TV 2020.

ACREDITACIONS

  • Les acreditacions, de caràcter individual i personal, s'han de gestionar a través de la pàgina web del festival amb la creació d’un compte abans del 13 de gener de 2020.
  • Les acreditacions donen accés tant al festival com a l’espai del mercat.
  • Les acreditacions són gratuïtes però per 60 Euros els acreditats podran accedir als serveis del “Pro Services” durant tot un any. Amb accés al “Pro Services” els delegats poden accedir a tota la informació relativa a d’altres delegats i convidats, al catàleg del mercat i poden elaborar llistats de contactes i pel·lícules entre d’altres avantatges.
  • IMPORTANT: Si us plau, un cop us hagueu acreditat, envieu-nos la vostra informació a través del següent formulari per tal de poder aparèixer als diferents materials promocionals. La persona de contacte per a aquest mercat és la Mar Medir mmedir@gencat.cat

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres si requeriu més informació. 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista