Veure aquest correu al teu navegador
Apunta't!
ALERTA!

Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica

Sessió informativa amb Javier Angulo
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  17 de Març - 17 de Març de 2020
Data límit: 22 de Gener de 2020

El Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica ofereix enguany tres trobades obertes als professionals de la indústria catalana per estimular la seva interacció amb certàmens europeus de referència i donar visibilitat i projecció al seu talent. Christophe Leparc, Pascal Diot i Javier Angulo compartiran les claus de programació de la Quinzena dels Realitzadors del Festival de Canes i del Cinémed (Festival Internacional de Cinema Mediterrani de Montpellier), el Venice Production Bridge (mercat de la Biennale de Venècia), i la SEMINCI (Semana Internacional de Cine de Valladolid). Una oportunitat única per conèixer de primera mà tres plataformes de promoció internacional ubicades a França, Itàlia i Espanya.

Javier Angulo, director artístic de la SEMINCI des de fa més d’una dècada, inaugurarà les sessions el 23 de gener de 16:00 a 18:30 a la SGAE (Passeig Colom, 6).

El periodista fundador de la revista Cinemanía ens parlarà de les estratègies de programació i del futur del festival de Valladolid, que enguany ha celebrat la seva 64a edició. Redactor de TVE i El País, Angulo és col·laborador del Festival de Málaga i coordinador del Festival de Cinema Espanyol de Tànger des del 2007.

Per a confirmar la vostra assistència a la sessió, si us plau escriviu un email de confirmació a epac.produccion@pacopoch.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista