Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu-te!
ALERTA!

Producers on the Move 2020

Convocatòria Producers on the Move 2020
Lloc:  Cannes, França
Dates:  22 de Juny - 26 de Juny de 2020
Data límit: 02 de Març de 2020

L’European Film Promotion (EFP), a través de l'ICAA, convoca un any més el seu programa Producers on the Move, que tindrà lloc en el context del Festival de Cannes del 14 al 18 de maig de 2020.

Les sol·licituds per participar es realitzen a través dels països membres, en aquest cas per a Espanya, a través de l’ICAA.

Es valoraran els següents criteris:

  • Serà requisit previ, l'experiència del productor en una coproducció internacional com a mínim.

  • Els llargmetratges estrenats comercialment i/o en VoD / SVOD / DVD / TV fora dels països que participen en la producció.

  • Els llargmetratges programats en la secció internacional d'algun dels següents Festivals: Sundance, Rotterdam, Berlín, Cannes, Karlovy Vary, Locarno, Venècia, Toronto, San Sebastián, IDFA, Hotdocs o Annecy, o nominats a Millor Pel·lícula als European Film Awards.

  • Tenir un projecte important adequat per a una coproducció internacional.

En funció de la puntuació obtinguda, l'ICAA podrà proposar únicament a un productor representant a Espanya, que serà aquell o aquella que més puntuació obtingui i que el seu projecte sigui el més adequat a la naturalesa del programa.

El fet de ser seleccionat per Espanya, no dona automàticament la selecció definitiva per a ser part del programa, aquesta és doncs una fase prèvia per definir quins són els candidats i candidates dels països membres de l'EFP. L'European Film Promotion farà la selecció definitiva a partir dels candidats presentats per arribar al grup final de 20 productors/es europeus/es, sent 31 els països representats en l'EFP.

L'ICAA es fa càrrec del fee de participació en el programa Producers on the Move, que ascendeixen a 1.500 euros.

Aquest fee NO inclou acreditació, viatge i allotjament. Aquests costos aniran a càrrec del productor o productora, en cas de superar el procés de selecció de l'EFP.

Aquells que estigueu interessats ens heu d'enviar el següent formulari, al correu: difusion.icaa@cultura.gob.es en còpia a joan.ruizg@gencat.cat, abans del 2 de març de 2020.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista