Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu-te al Fòrum de Coproducció!
ALERTA!

Participa al Fòrum de Coproducció dels Premis Quirino d’animació 2020

Participa al Fòrum de Coproducció dels Premis Quirino d’animació 2020
Lloc:  Santa Cruz de Tenerife, Espanya
Dates:  16 d’Abril - 18 d’Abril de 2020
Data límit: 02 de Març de 2020

Els Premis Quirino neixen de la necessitat d'uns premis que reconeguin el talent en la indústria de l'animació iberoamericana, generant llaços i xarxes professionals entre els diferents països.

Totes les activitats dels Premis Quirino es desenvoluparan els dies 16, 17 i 18 d'abril de 2020 a Santa Cruz de Tenerife.

L'esdeveniment s’estructura en 3 parts complementàries:

  • Gala de lliurament de premis (18 d'abril)

  • Fòrum de coproducció iberoamericà (17 i 18 d'abril)

  • Projeccions, conferències i activitats (16, 17 i 18 d'abril)

El Fòrum de Coproducció i Negoci pretén crear vincles entre les empreses per poder coproduir, desenvolupar projectes i consolidar estructures professionals entre els diferents països iberoamericans.

El fòrum s’organitza en diverses presentacions, taules de treball i reunions B2B on les empreses tindran gran protagonisme i accés als principals agents del sector. Per ampliar horitzons i traçar ponts es convidarà a participar a empreses de fora d'Iberoamèrica amb especial focus a Europa.

Si vols formar part de la reunions de treball selecciona aquesta opció en el formulari d’inscripció, i des de l’organització prepararan agendes personalitzades en funció de les teves preferències de format, tècnica, target i d’idioma, que podràs seleccionar en el procés d’inscripció.

La participació en aquest fòrum està oberta a professionals del sector de Llatinoamèrica, Portugal, Andorra i Espanya, així com a distribuïdors, canals, agents de vendes i potencials coproductors de la resta d'Europa i Amèrica de Nord interessats en l'animació iberoamericana. La segona edició d'aquest Fòrum va convocar a professionals procedents de 20 països que van participar en més de 630 reunions B2B.

Enguany, Adult Swim, Cartoon Network, Disney TV Animation, Discovery Kids, Sesame Workshop, Zodiak Kids, RTVE, Human Ark, Momakin, Barley Films i Indie Sales entre d’altres, ja han confirmat la seva participació en el fòrum, que compta amb la col·laboració d'ICEX i Animation From Spain.

Earlybird: 20 de febrer (60€ preu sense IVA)

Data límit: 2 de març (100€ preu sense IVA)

+ INFO

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista