Veure aquest correu al teu navegador
Tramesa de llargmetratges
ALERTA!

Festival de Cannes 2020

Tramesa de llargmetratges al Festival de Cannes 2020
Lloc:  Cannes, França
Dates:  12 de Maig - 23 de Maig de 2020
Data límit: 28 de Febrer de 2020

Des de Catalan Films & TV organitzem una recollida de llargmetratges (enllaç a Vimeo) per a tots aquells que estigueu interessats en participar al Festival de Cannes  (secció oficial i Un certain regard) amb alguna de les vostres produccions.

Aquells films que compleixin els requisits i entrin dins la línia editorial del festival, prèvia valoració de José Maria Riba, assessor del Festival de Cannes, podran tenir la inscripció gratuïta al Festival de Cannes.

Selecció

  • El festival accepta llargmetratges produïts en els dotze mesos anteriors al festival, que no hagin estat explotats comercialment ni haver estat presentats a cap certamen cinematogràfic internacional.
  • Si la pel·lícula ha estat presentada a la secció internacional (competitiva o no) d’ un festival, ja no podrà participar al Festival de Cannes. Una secció és internacional quan presenta films de diferents nacionalitats.
  • No haver estat difosa a través d’Internet o estrenada en DVD.
  • Es requereix la premiere mundial o internacional. 
  • Us recomanem que consulteu les condicions de participació i les bases de participació 

Inscripció

  • Envieu-nos un enllaç protegit a p.bonet@gencat.cat abans de divendres 28 de febrer, indicant títol, director, productora, premiere status i durada.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista