Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu-te als one-to-one!
ALERTA!

MECAL PRO

Participa al MECAL PRO | One-to-one amb experts internacionals
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  19 de Març - 05 d’Abril de 2020
Data límit: 16 de Març de 2020

REUNIONS ONE-TO-ONE I NETWORKING AMB LA INDÚSTRIA EN EL MARC DEL MERCAT INTERNACIONAL DEL CURTMETRATGE (accés restringit, cal inscripció prèvia)

Per setè any consecutiu el Mecal, en col·laboració amb Catalan Films & TV, ofereix als productors de curtmetratges locals la oportunitat de tenir reunions one-to-one amb compradors, distribuïdors, plataformes VOD i festivals convidats.

Data: Dissabte 28 de març de 11:00 a 14:00h

Lloc: ARTS SANTA MÒNICA (La Rambla, 7, 08002 Barcelona) Sala d’actes - Planta 2

Inscripció: Per sol·licitar una reunió podeu fer-ho abans del dia 16 de març a: mercado@mecalbcn.org amb còpia a joan.ruizg@gencat.cat, indicant els professionals amb qui voldria reunir-se. Les places són limitades. Els key players amb qui podeu concertar reunions són:

Compradors/es:

 • Simon Young - Shorts TV (Regne Unit)

 • João Garção Borges (ex comprador) - Rádio e Televisão de Portugal (Portugal)

 • Laurence Rilly - ARTE TV (França)

 • Aurélie Chesne - France TV (França)

Plataformes VOD:

 • Jaume Ripoll - Filmin (Espanya)

Distribuïdors/es:

 • Álvaro Yebra - Some Like It Short (Espanya)

 • Tamara Lucarini - Banatu Filmak (Espanya)

 • Josep Prim - Marvin & Wayne Short Films (Espanya)

 • Zoé Rossion - Salaud Morisset (França)

Festivals:

 • Yves Nougarède - Festival d’Annecy (França)

 • Marie Boussat - Festival du Court Métrage de Clemont Ferrand (França)

 • Nuno Rodrigues - Curtas Vila do Conde International Film Festival (Portugal)

 

JORNADA PROFESSIONAL SOBRE REALITAT VIRTUAL I ANIMACIÓ: en col·laboració amb CED MEDIA Catalunya i NonStop Barcelona Animació.

Data: Dijous 19 de març de 10h a 14h

Lloc: ARTS SANTA MÒNICA (La Rambla, 7, 08002 Barcelona) Espai Residència

Inscripció: Si hi voleu assistir, envieu un mail a mercado@mecalbcn.org

Aquesta jornada reunirà convidats rellevants de l’àmbit de la RV com a eina per la producció d’animació. L’objectiu d’aquesta jornada professional és promoure, estimular i obrir nous camins en l'àmbit de nous medis i llenguatges que ja estan marcant el camí a nivell mundial en la hibridació entre la RV, les seves eines de desenvolupament i la producció d’animació. Comptarem amb la presència de professionals del sector com:

 • Manu Weiss, artista i animador de personatges en 3D. Fundador de Whatev-R. Ha treballat creant experiències immersives en Augmented Reality, Virtual Reality i Mixed Reality.
 • Eric Giessmann, animador i director de curtmetratges animats com Sand Wanderer. Des de 2018 treballa amb Lavamachine VR Collaboration.
 • Michael Markman, creador de continguts en Extended Reality (XR). Fundador de Studio OCD (en Barcelona) de XR per crear instal·lacions i pel·lícules immersives.

 

COACHING PROFESSIONAL AL 22è MECAL PRO

Coaching de Crowdfunding-Verkami per a curtmetratges*

L’equip de Verkami – una de les plataformes de finançament alternatiu més importants de l’Estat – torna al Mecal per assessorar projectes sobre finançament a través de crowdfunding.

Data: Dijous 26 de març de 10h a 14h

Lloc: ARTS SANTA MÒNICA (La Rambla, 7, 08002 Barcelona) Espai Residència

Inscripció: La selecció d’aquests projectes es farà a través d’una convocatòria. Si hi voleu participar, envieu un mail amb la descripció del vostre projecte (una pàgina d’extensió, incloent-hi la biografia de l’autor) a mercado@mecalbcn.org abans del 16 de març.

Coaching de Pitching de curtmetratges*

Aquesta activitat, que ja s’ha portat a terme amb èxit a passades edicions de Mecal, neix de la voluntat de donar suport a creadors, per tal que dominin amb més facilitat les tècniques comunicatives que són claus per presentar i fer atractiu un projecte en un pitch.

Data: Divendres 27 de març de 10h a 14h

Lloc: ARTS SANTA MÒNICA (La Rambla, 7, 08002 Barcelona) Espai Residència

Inscripció: Si hi voleu participar, envieu un mail amb la descripció del vostre projecte (una pàgina d’extensió, incloent-hi la biografia de l’autor) a mercado@mecalbcn.org abans del 16 de març.

Els projectes seleccionats rebran un feedback directe per part dels següents professionals:

 • Cristina Calvet, advocada especialitzada en Dret de la Propietat Intel·lectual i altres disciplines jurídiques del sector artístic i cultural. És, també, l’assessora jurídica de l’AADPC.

 • Carmen Puche és assessora de producció, directora i guionista. Forma part d’Estudipuche, empresa que compta amb una sòlida trajectòria en l’edició i producció audiovisual.

 • João Garção Borges ha estat comprador a la Rádio e televisão de Portugal amb àmplia experiència en tots els àmbits de l’audiovisual: programador de cinema i televisió, director, productor, guionista, editor i crític de cinema.

 • Pablo Menéndez responsable d'adquisicions i comunicació de la distribuïdora de curtmetratges Marvin & Wayne, que de manera habitual aconsegueix seleccions a festivals com Cannes, Sundance o Berlín.

**És possible participar en ambdues activitats de coaching amb un mateix projecte.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista