Veure aquest correu al teu navegador
Apunta't!
ALERTA!

Màster en Producció i Distribució Cinematogràfica

Sessió Màster EPAC: Les oportunitats per a la indústria catalana a la Biennale di Venezia, amb Pascal Diot
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  17 de Març - 17 de Març de 2020
Data límit: 12 de Març de 2020

El Màster EPAC en Producció i Distribució Cinematogràfica ofereix la segona trobada oberta als professionals de la indústria catalana per estimular la seva interacció amb certàmens europeus de referència i donar visibilitat i projecció al seu talent.

Les oportunitats per a la indústria catalana a la Biennale di Venezia  

Pascal Diot, director del Venice production Bridge (3 al 8 de setembre), el principal mercat cinematogràfic italià convocat anualment al Lido i amb prop de tres mil professionals inscrits en cada edició, serà el convidat d'aquesta segona sessió. Amb una amplíssima experiència com a productor, agent de vendes i assessor de mercats audiovisuals europeus i asiàtics, compartirà l’oferta industrial de la Biennale de Venècia, els criteris de selecció de projectes en desenvolupament (ficció, documental i realitat virtual), les millors estratègies per trobar coproductors en aquests esdeveniments i indicarà com funcionen les seccions Final Cut, Gap Financing i Drets editorials lliures del mercat italià. La sessió també obre la possilibitat  als assistents de parlar sobre l’itinerari de les seves pel·lícules.

Dia: Dimarts 17 de març
Hora: 16.00h a 18.30h
Lloc: SGAE. Passeig de Colom, 6. Barcelona 

Per a confirmar la vostra assistència a la sessió, si us plau escriviu un email de confirmació a epac.produccion@pacopoch.cat​

 


 

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista