Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció!
ALERTA!

Festival Internacional de cine de Guanajuato 2020

Tramesa a Festival Internacional de cine de Guanajuato 2020
Lloc:  San Miguel de Allende / Guanajuato, Mèxic
Dates:  18 de Setembre - 27 de Setembre de 2020
Data límit: 19 de Març de 2020

Catalan Fims & TV organitza una tramesa de llargmetratges i curtmetratges al Festival de Guanajuato.
 
Requisits de participació

  • Llargmetratges de ficció i documental de més de 30', amb data de realització posterior a l'1 de gener de 2019 i que no hagin concretat encara, la seva distribució al païs (Mèxic)
  • Curtmetratges de màxim 30' (de ficció, experimental, animació, documental i realitat virtual), amb data de realització posterior a l'1 de gener de 2019. Els curtmetratges guanyadors en les categories de ficció, documental i animació podran ser considerats per a la nominació als premis de l'Acadèmia de les Art i Ciències Cinematogràfiques dels EEUU (www.oscars.org).
  • Us recomanem que consulteu les bases de participació 

Inscripció de films

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb l’organització per accedir a la inscripció gratuïta de les produccions. Si us plau, sol·liciteu el codi abans del 19 de març a p.bonet@gencat.cat indicant títol, director, premiere status i empresa productora. Una vegada obtingueu el codi gratuït, haureu d'inscriure el film a través de Filmfreeway.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista