Veure aquest correu al teu navegador
Avís per aquells productors que han enviat el film en suport físic
ALERTA!

Festival de Cannes

Tramesa Festival de Cannes - Avís per aquells productors que han enviat el film en suport físic
Lloc:  Cannes, França
Dates:  12 de Maig - 23 de Maig de 2020
Data límit: 20 de Març de 2020

Aquest és un avís per aquells productors que han inscrit la seva producció a alguna de les seccions del Festival Cannes (Oficial, Un Certain Regard, Quinzaine des Réalisateurs o Semaine de la Critique) i han enviat el film en suport físic. 

Com a conseqüència de les circumstàncies actuals, els programadors visionaran el films mitjançant enllaços protegits. Si heu enviat el film en suport físic, i el festival encara no ha tingut oportunitat de visionar la pel.lícula, si us plau envieu un enllaç protegit a p.bonet@gencat.cat i el farem arribar als programadors de cadascuna de les seccions. 

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista