Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte!
ALERTA!

Inscriu el teu projecte a Sunny Side of the Doc 2020

Inscriu el teu projecte a Sunny Side of the Doc 2020
Lloc:  La Rochelle, França
Dates:  22 de Juny - 25 de Juny de 2020
Data límit: 16 d’Abril de 2020
Catalan Films & TV segueix treballant per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.
 
Sunny Side of the Doc s'ha convertit en un important mercat internacional de continguts documental i especialitzat en totes les plataformes. Cada any, l’esdeveniment reuneix televisions, commissioning editors, fons de finançament, distribuïdors, creadors de continguts i productors de tot el món per vendre o comprar projectes i programes i trobar coproducció.
 
Davant la situació actual de pandèmia global, Sunny Side of the Doc obre convocatòria de projectes per participar al Pitching Professional i als one-to-one, de la següent manera:
  • Arran de la situació actual generada pel Covid-19, Sunny Side of the Doc ara mateix té previst realitzar les sessions de pitching i els one-to-one en format semi presencial i online. En el cas que el mercat presencial no es pogués dur a terme es faria el pitching només online. 
  • Cada empresa podrà inscriure un projecte per un preu de 90€ (sense IVA), que es deduirà de l’import de l’acreditació si finalment és realitza l’esdeveniment físic entre el 22 i 25 de juny.
  • Els requisits d'elegibilitat i els criteris de selecció romanen sense canvis i es poden consultar en el següent ENLLAÇ.  
  • Si finalment l’esdeveniment no es pogués celebrar, Sunny Side of the Doc retornarà els diners de l'acreditació. Però no la inscripció de projectes al pitching, que es desenvoluparia online. 
  • Data límit de presentació de projectes: 16 d'abril de 2020
  • INSCRIU EL TEU PROJECTE
Si estàs interessat/da en assistir a Sunny Side of the Doc contacta’ns a joan.ruizg@gencat.cat i us informarem de com acreditar-vos per a obtenir el preu umbrella, a més de les activitats professionals que Catalan Films durà a terme durant el Mercat, així com per aparèixer en els materials promocionals sota la nostra umbrella.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista