Veure aquest correu al teu navegador
Envia la teva producció
ALERTA!

New Holland Island International Debut Film

Tramesa New Holland Island International Debut Film 2020
Lloc:  Sant Petersburg, Rússia
Dates:  14 de Juliol - 19 de Juliol de 2020
Data límit: 14 d’Abril de 2020
Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi. 
 
Catalan Films organitza una tramesa de films, via ICAA, per al festival New Holland Island International Debut Film Festival 2020 (Sant Petersburg, Rússia).
 
Aquest festival, que celebra enguany la seva primera edició, cerca films que empenyin els límits de la creació, experimentant amb les estructures narratives i el llenguatge cinematogràfic. El certamen centrarà la seva programació en pel.lícules que mostrin una estètica original, que representin la diversitat cultural i georgàfica i tinguin el potencial de convertir-se en plantejaments cinematogràfics que resisteixin el pas del temps. 
 
Requisits
  • Competició Oficial: llargmetratges de ficció, només s'accepten primeres i segones pel.lícules amb una durada mínima de 45'. Es consideraran especialment aquelles que tinguin la premiere russa disponible. 
  • Seccions no competitives: llargmetratges de ficció i documentals de més de 45' de durada. No és necessari que siguin primeres i segones obres i no s'indiquen criteris de premieres específics. 
Inscripció
  • Infomeu a p.bonet@gencat.cat de la vostra inscripció per fer-ne un correcte seguiment.
  • Envieu un enllaç protegit, en versió original amb subtítols en anglès, complimentant el següent formulari
 
 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista