Veure aquest correu al teu navegador
Sunny Side of the Doc Connected Edition 2020
ALERTA!

Sunny Side of the Doc Connected Edition 2020

Sunny Side of the Doc Connected Edition 2020
Lloc:  La Rochelle, França
Dates:  22 de Juny - 25 de Juny de 2020
Data límit: 23 d’Abril de 2020

La 31 edició del Sunny Side of the Doc (el mercat internacional de documentals i experiències narratives) ha estat totalment reelaborat en un format online que tindrà lloc del 22 al 25 de juny.

Les activitats organitzades al nou Sunny Side of the Doc Connected Edition inclouran sessions de pitch, reunions individualitzades i també una important programació de recursos de vídeo i webinaris d’actualitat.

Tot i no celebrar-se presencialment es poden presentar els diferents projectes en les següents modalitats: 

  • ALL ACCESS - CONNECTED PASS Inclou la inscripció de 3 projectes o programes que estaran disponibles en la videolibrary del mercat, per 200€ (Taxes excloses)
  • PACK 5 ADDITIONAL PROJECTS/PROGRAMS La present edició ofereix també la possibilitat d’incloure 5 projectes o programes addicionals dels vostres catàlegs amb aquest pack per 180€ (Taxes excloses
  • SINGLE PITCH SUBMISSION Inscriu el teu projecte a la sessió online de pitching per 90€ (Taxes excloses). Únicament un projecte per empresa i sense la necessitat d’adquirir l’All Access - Connected Pass.

Recorda que tens temps fins el 23 d’abril per fer les inscripcions i d’enviar un email amb tota la informació a joan.ruizg@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista