Veure aquest correu al teu navegador
ALERTA!

Dok Leipzig

Tramesa Dok Leipzig 2020
Lloc:  Leipzig, Alemanya
Dates:  26 d’Octubre - 01 de Novembre de 2020
Data límit: 05 de Maig de 2020
Catalan Films & TV organitza una tramesa de documentals al festival Dok Leipzig.
 
Requisits de participació
  • S'accepten films documentals, d'animació i animadocs de qualsevol durada i projectes interactius.
  • Els documentals han d’haver estat produïts durant el 2019 i 2020 i no poden haver estat projectats públicament abans de l’1 d’octubre de 2019.
  • La selecció per a les seccions competitives requereix almenys de la première a Alemanya. Es dóna prioritat a World premieres, International i European premieres.
  • Es recomana llegir les bases de participació i preguntes freqüents
Inscripció
  • Catalan Films & TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes i amb descompte per aquelles produccions que compleixin els requisits.
  • Envieu un correu a p.bonet@gencat.cat abans del 5 de maig, indicant títol, director, productora, tipus de producció i premiere status.
  • Nota: el festival té una primera data límit que és el 5 de maig per aquells films acabats abans de l'1 de maig. I una segona data límit que és el 7 de juliol per la resta de films. Aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, infomeu-nos igualment per tal de poder accedir a un codi.

 

DOK CO-PRO MARKET

Per a la vostra informació, a partr del 15 de maig s'obre la convocatòria d'inscripció de projectes al Dok Co-Pro Market. Esdeveniment de cofinançament que es celebra en el marc de l'àrea d'indústria del festival i que posa en contacte als productors europeus amb finançadors. Es seleccionen 35 projectes en desenvolupament que participen en reunions comissariades amb productors de diferents països així com decision makers i finançadors. Es poden presentar projectes de llargmetratge documental, sèries i projectes interactius. 

Data límit d'inscripció de projectes: 1 d'agost

Més informació

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista