Veure aquest correu al teu navegador
Envia el teu documental
ALERTA!

Tramesa IDFA 2020

Tramesa IDFA 2020
Lloc:  Amsterdam, Països Baixos
Dates:  18 de Novembre - 06 de Desembre de 2020
Data límit: 22 de Maig de 2020

Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.

Catalan Films & TV organitza una tramesa de documentals a IDFA.

Requisits de participació

  • El festival accepta documentals (llargmetratges, migmetratges o curtmetratges) i també documentals interactius i altres formats de narració digitals acabats a partir del 30 d'abril de 2020.
  • El festival dóna prioritat a les premieres mundials (preferentment), internacionals i europees.
  • Es recomana llegir les bases de participació i la secció de preguntes freqüents.

Inscripció

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb l'organització i disposem d'un descompte del 50% en la inscripció per un número limitat de produccions que compleixin els requisits. Es donarà prioritat a les premieres mundials.
  • Envieu un correu a p.bonet@gencat.cat amb el títol de la producció, director, empresa productora i premiere status i us indicarem com procedir amb la inscripció abans del 22 de maig. Important: la data límit oficial del festival és l'1 d'agost. Aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, informeu-nos igualment per tal de poder accedir a un codi.

TRAMESES EN CURS

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista