Veure aquest correu al teu navegador
MIFA 2020 Online Edition
ALERTA!

Participa a l'edició online del MIFA 2020

Participa a l'edició online del MIFA 2020
Lloc:  Annecy, França
Dates:  16 de Juny - 19 de Juny de 2020
Data límit: 15 de Juny de 2020

Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.

MIFA, el mercat internacional d’animació del Festival d’Annecy es reformula i se celebrarà online entre el 16 i el 19 de juny. 

Catalan Films & TV participa a MIFA amb un estand virtual que servirà per visibilitzar les empreses catalanes acreditades. Aquestes podrán mostrar els materials de les seves produccions així com particiar a les activitats del mercat i contactar amb la resta de professionals acreditats.

MIFA online

Per tal de donar suport als professionals de l’animació de tot el món i contribuir a la bona salut del sector, l’edició del MIFA es farà en un espai virtual on els acreditats tindran accés a les següents activitats:

  • Pitchs Mifa
  • Pitching – Territory Focus
  • Mifa Campus
  • Meet the...
  • Industry Territory Focus/Mifa Special Events
  • Videoconferències
  • Videoteca Online: disponible fins el 31 de març de 2021 per a tots els acreditats
  • Servei de missatgeria entre professionals

Acreditacions umbrella Catalan Films

Per a acollir-vos a l’estand virtual de Catalan Films escriviu un correu electrònic a mmedir@gencat.cat indicant el nom de l’empresa i els participants que volen assistir al mercat. Us enviarem un link per a gestionar les vostres acreditacions i vincular els vostres perfils online amb Catalan Films.

Preu acreditació: 92€ (sense iva)

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista