Veure aquest correu al teu navegador
Preus umbrella Catalan Films a Sheffield Doc/Fest
ALERTA!

Participa al Sheffield Doc/Fest Marketplace & Talent Online 2020

Sheffield Doc/Fest Marketplace & Talent 2020
Lloc:  Sheffield , Regne Unit
Dates:  04 de Juny - 09 de Juny de 2020
Data límit: 08 de Juny de 2020

Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.

Sheffield Doc/Fest és un dels festivals i mercat de referència dins de la no-ficció a nivell internacional. És un espai de llibertat i exploració de les maneres en què cineastes, artistes i indústria poden reinventar les noves narratives i els nous models de producció.

L’espai professional del festival, el Sheffield Doc/Fest Marketplace & Talent és una important plataforma de finançament, vendes i distribució destinada a la dinamització del mercat audiovisual internacional. Revisa les diferents activitats i iniciatives d’indústria de Sheffield Doc/Fest en el següent enllaç: Marketplace & Talent

Digital Industry Pass 2020

El Digital Industry Passus ofereix accés al següent programa disponible de juny a novembre de 2020:

  • Accés a les diferents activitats del Marketplace.
  • Doc/Player: la videoteca online del festival que ofereix un programa comissariat de pel·lícules d’estrena, provinents de: "Into the World", "Rhyme & Rhythm", "Ghosts & Apparitions" i “Rebelions”, les seccions no competitives del festival. La videoteca estarà disponible del 8 de juny al 31 d’agost de 2020. 
  • Accés a les conferències i taules rodones d’indústriadurant tot el mes de juny, juliol i agost.
  • Accés, previ enregistrament, als pitchings anuals: The Whickers Pitch i Chicken & Egg (Egg)celerator.
  • Accés a l’streaming dels col·loquis amb cineastes i professionalsde la indústria.

Acreditació Catalan Films a Sheffield Doc/Fest

Per a acollir-vos al descompte Catalan Films per aconseguir el vostre Digital Industry Pass escriviu un correu electrònic a joan.ruizg@gencat.cat indicant el nom de l’empresa i els participants que volen assistir al mercat. Us enviarem un link per a gestionar les vostres acreditacions i beneficiar-vos dels nostres avantatges:

Preu acreditació: 60£ (sense iva)

Preu Catalan Films: 40£ (sense iva)

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista