Veure aquest correu al teu navegador
Marché du Film | Festival de Cannes
ALERTA!

Participa al Marché du Film Online 2020

Marché du Film Online 2020
Lloc:  Cannes, França
Dates:  22 de Juny - 26 de Juny de 2020
Data límit: 22 de Juny de 2020

Catalan Films & TV segueix treballant en el present estat de crisi sanitària global per la dinamització de la indústria audiovisual i mantindrà les seves alertes i comunicacions a mig i llarg termini, així com totes les actualitzacions i notícies de festivals i esdeveniments professionals on participi.

El Marché du Filmdel Festival de Cannes, espai clau en la dinàmica de la indústria cinematogràfica mundial es reformula i se celebrarà online entre el 22 i el 26 de juny. 

Catalan Films & TV hi participa amb un estand virtual que servirà per visibilitzar les empreses catalanes acreditades, anunciar noves iniciatives professionals estratègiques per al sector i promocionar les properes produccions catalanes. Aquestes podran mostrar els materials de les seves produccions així com participar a les activitats del mercat i contactar amb la resta de professionals acreditats.

Marché du Film Online

Ideat per recrear l’experiència de mercat en format online disposarà de diferents serveis i eines a partir de la tecnologia Cinando (Base de dades, FilmLibrary, etc.) que consistiran en:

  • Estands virtuals online d’institucions i empreses: a mode d’interfície de social networkper a la promoció de productes i serveis.
  • Online Screenings: Passis de mercat online per a professionals.
  • Match&Meet: App de reunions online amb videotrucada i dispositius per l’intercanvi d’informació
  • Conferències i col·loquis online: Cannes Docs, Cannes XR, Producers Network, Frontières, etc. els diferents programes del Marché traslladaran la seva programació de continguts online.
  • Speed Meetings: servei de gestió de reunions one-to-one entre els professionals sol·licitants

Participa!

Omple el següent FORMULARI i informa’ns de la teva activitat i participació al Marché du Film Online 2020 i beneficia’t de les activitats i serveis de Catalan Films al Marché du Film:

  • Aconsegueix la teva acreditació professional a preu d’early bird abans del 29 de maig: 95€ (Sense IVA)
  • Si t’acredites després del 29 de maig des de Catalan Films t’oferim un codi que mantindrà el preu early bird.

Si tens qualsevol dubte, escriu un email a joan.ruizg@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista