Veure aquest correu al teu navegador
Participa!
ALERTA!

EURIMAGES - Convocatòria de suport a la coproducció

Jornada online: EURIMAGES - Convocatòria de suport a la coproducció
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  12 de Juny - 12 de Juny de 2020
Data límit: 12 de Juny de 2020
  • Dia: divendres 12 de juny de 2020 
  • Hora: 10:00h – 12:00h
  • Sessió disponible, sense inscripció, prèvia en el següent enllaç del canal Youtube d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya 

L’objectiu de la sessió, organitzada per Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual a la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages, les properes dates límits de la qual són el 25 d’agost i  el 20 d’octubre de 2020.

La idea de la jornada, que es centrarà en Eurimages i el suport a la coproducció de llargmetratges de ficció, animació i documentals, és ajudar als productors audiovisuals que es troben en el procés d’elaboració d’un projecte audiovisual de coproducció, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La sessió, moderada per Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, comptarà amb la participació de Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg, i Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals). Ambdós exposaran les oportunitats de finançament que ofereix Eurimages. També hi haurà espai per a consultes per part del públic.

La jornada s'adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

Sessió disponible, sense inscripció, prèvia en el següent enllaç del canal Youtube d'Europa Creativa Desk - MEDIA Catalunya.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista