Veure aquest correu al teu navegador
Participa!
ALERTA!

Subvencions a projectes d'internacionalització

Sessió informativa sobre la línia de subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  16 de Març - 16 de Març de 2021
Data límit: 15 de Juny de 2020
A partir de demà divendres 12 de juny s'obre la convocatòria a la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals. L'objecte d'aquestes bases és subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual.

El proper dimarts 16 de juny de 10h a 12h, Catalan Films & TV organitzem una sessió informativa per donar a conèixer les novetats d’aquesta línia de subvencions. Les novetats inclouen ajustos i adaptacions a la situació provocada per la crisi de la Covid-19. Aquesta sessió es durà a terme de manera virtual en streaming a través de la plataforma Zoom. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió

L’objectiu de les sessions és donar a conèixer aquesta línia d’ajuts i treballar de forma pràctica el procediment de sol·licitud de la mà de les persones tècniques que gestionen aquestes línies d'ajuts. Així mateix, s’obrirà un torn de preguntes per resoldre dubtes concrets.

Demanem, doncs, que llegiu abans les bases perquè sigui una sessió profitosa, que resolgui dubtes concrets i us faciliti la tasca de sol·licitud. Ens podeu fer arribar prèviament els dubtes i preguntes que tingueu enviant un correu electrònic a catalanfilms@gencat.cat, així els resoldrem durant la sessió.

La sessió és de lliure accés amb un màxim de dues persones per empresa i inscripció prèvia a través del següent FORMULARI D'INSCRIPCIÓ que heu d’emplenar abans del 15 de juny.

Més informació

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista