Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu el teu projecte al PFM
ALERTA!

Production Finance Market

Jornada online: Oportunitats del Films London’s Production Finance Market i el nou rol del Regne Unit en les coproduccions europees
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  19 de Juny - 19 de Juny de 2020
Data límit: 19 de Juny de 2020

El proper divendres 19 de juny, d’11h a 12.15h,  Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza una jornada en línia sobre les oportunitats que ofereix als professionals de la producció el Film London's Production Finance Market, així com el nou paper del Regne Unit en les coproduccions europees.

El Production Finance Market (PFM) és un esdeveniment anual de dos dies, dedicat a projectes que cerquen finançament, vendes internacionals i distribució i que està organitzat juntament amb el  BFI London Film Festival. En la seva 14a edició, el Mercat ha ajudat a forjar incomptables connexions comercials a llarg termini, i es l’únic esdeveniment d’aquest tipus al Regne Unit. Des de fomentar noves relacions comercials fins a associar companyies de vendes internacionals i assegurar diverses opcions d’inversions en companyies i projectes cinematogràfics, el PFM és molt útil per a productors i financers.

El PFM està obert a llargmetratges i series de televisió internacionals de més d’un milió d’euros de pressupost. El New Talent Strand (anteriorment Micro Market) està pensat per a projectes de llargmetratges de menys d’un milió d’euros.  

Enguany el mercat tindrà lloc en línia del 12 al 13 d’octubre de 2020. La data límit de presentació de projectes és el proper 6 de juliol.

La sessió que es durà a terme en anglès estarà moderada per l’Àlex Navarro, director d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya, i comptarà amb la participació d’Helena Mackenzie, cap d’Inversions exteriors i desenvolupament de negocis a Film London i d’Adrian Wootton OBE, director executiu de Film London i de la British Film Commission. Tots dos exposaran  les oportunitats que ofereix als professionals de la producció i ens posaran al dia sobre el nou rol del Regne Unit en les coproduccions europees. També hi haurà espai per a consultes per part del públic.  

Inscripcions a la sessió des del següent ENLLAÇ.


 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista