Veure aquest correu al teu navegador
Informa't!
ALERTA!

Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals

ÚLTIMS DIES: Subvencions a projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals - Data límit: 1 de juliol
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  16 de Març - 16 de Març de 2021
Data límit: 01 de Juliol de 2020

Demà 1 de juliol finalitza el primer període per presentar sol.licituds a la convocatòria a la línia de subvencions a projectes d’internacionalització d'empreses audiovisuals.

L'objecte d'aquestes bases és subvencionar projectes d'internacionalització d'empreses audiovisuals que contribueixin a la comercialització de la producció audiovisual. Poden optar a aquestes subvencions les empreses de producció o distribució audiovisual independents que estiguin inscrites al Registre d'empreses audiovisuals de Catalunya o al Registre administratiu d'empreses cinematogràfiques i audiovisuals gestionat per l'Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA) o les d'un estat membre de la Unió Europea o associat a l'Espai Econòmic Europeu i amb establiment operatiu a l'Estat espanyol.

Eguany hi haurà dues convocatòries:

  • Del 12 de juny a l'1 de juliol del 2020, ambdós inclosos, per a les accions incloses al projecte d'internacionalització que es realitzin entre l'1 de novembre del 2019 i el 30 de juny del 2020, ambdós inclosos.
  • De l'1 al 15 d'octubre del 2020, ambdós inclosos, per a les accions incloses en el projecte d'internacionalització que es realitzin entre l'1 de juliol i el 31 de desembre del 2020, ambdós inclosos.

Podeu consultar les bases de la convocatòria aquí

La tramitació és via telemàtica seguint aquest enllaç

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista