Veure aquest correu al teu navegador
Acreditacions gratuïtes i descomptes d'umbrella
ALERTA!

Participa al Mipcom 2020 amb les nostres acreditacions gratuïtes

Acreditacions gratuïtes MipCom 2020
Lloc:  Cannes , França
Dates:  12 d’Octubre - 16 d’Octubre de 2020
Data límit: 20 de Juliol de 2020

La pròxima edició de MipCom es manté presencial. Catalan Films & TV posa a disposició de tots els professionals catalans un estand al MIPCOM (R7.F25-R7.H14). Totes aquelles empreses que participin sota la nostra umbrella disposaran de taules per a reunions i es destacarà l’empresa i els assistents en un llibret en paper i en una newsletter digital. També hi ha una pantalla on es reprodueixen tràilers i videos promocionals.

 

ACREDITACIONS GRATUÏTES MIPCOM

Catalan Films & TV disposa d'un nombre limitat d'acreditacions gratuïtes. Si voleu optar a alguna d'aquestes acreditacions, si us plau empleneu aquest formulari abans de dilluns 20 de juliol. Cal que adjunteu un dossier de l’empresa amb el vostre perfil, els vostres objectius al mercat, els projectes que teniu i els contactes que vulgueu realitzar. És important que detalleu el màxim tota aquesta informació per tal que la valoració sigui el més acurada possible.

 

MIPCOM

Dates: 12 - 15 d'octubre de 2020

Lloc: Palais des Festivals, Cannes

Data límit recomanada: 10 de setembre per tal de rebre recomanacions de matchmakings i poder participar en totes les activitats. 

Preu: 

  • 375 € (IVA no inclòs). Fins al 31 de juliol. Utilitzeu el codi BACKTOBUSINESS al final de tot del procès de registre on-line i se us aplicarà un 50% de descompte en el preu de l'acreditació. 
  • 750€ (IVA no inclòs). Fins el 10 de setembre
  • 790€ (IVA no inclòs). A partir del 10 de setembre

Registre on-line a través d’aquest link

IMPORTANT: L’adreça d’email que feu servir per registrar-vos hauria de ser la vostra individual/personal de l’empresa, sinó no tindreu accés a la base de dades. Des de l’organització no accepten comptes com ara:  info@company.com, acquisitions@company.com

*Recordeu que no hi ha una data límit per a acreditar-se. Si especifiqueu el vostre VAT number no us carregaran l’IVA.

 

MIPJUNIOR

Dates: 10 - 11 d'octubre de 2020

Lloc: JW Marriot Hotel, Cannes

Per poder acollir-se a les següents condicions de l'umbrella per a MipJunior és imprescindible participar a l’umbrella Catalan Films & TV de MIPCOM. 

  • 395 € (IVA no inclòs). Fins al 31 de juliol. Utilitzeu el codi BACKTOBUSINESS al final de tot del procès de registre on-line i se us aplicarà un 50% de descompte en el preu de l'acreditació. 
  • 790€ (IVA no inclòs). De l'1 d'agost fins el 10 de setembre
  • 995€ (IVA no inclòs). A partir del 10 de setembre

Inclou: 1 acreditació + pujar projectes a la videoteca

Amb la possibilitat de pujar 3 programes i 1 projecte per 90€.

Registre on-line a través d’aquest link

* Recordeu que no es carrega IVA si poseu clarament el VAT Number intracomunitari al formulari.

 

Per a qualsevol dubte sobre preus i acreditacions podeu contactar amb en Joan Ruiz a joan.ruizg@gencat.cat o la Mar Medir mmedir@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista