Veure aquest correu al teu navegador
Inscriute-te!
ALERTA!

EAVE Producers Workshop 2021

EAVE Producers Workshop 2021 - Inscripció de candidatures gratuïta amb Catalan Films & TV
Lloc:  Luxembourg city, Luxemburg
Dates:  05 de Març - 26 d’Octubre de 2021
Data límit: 28 de Juliol de 2020

Descripció

 • EAVE, European Audiovisual Entrepreneurs, és una de les principals iniciatives de formació per productors d'Europa.
 • Dirigit a: productors de ficció, documental o sèries de televisió amb o sense projecte, que vulguin començar a operar sobre una base a escala europea augmentant el seu coneixement sobre la producció i la coproducció a Europa i construint una xarxa professional paneuropea.
 • Workshop dividit en tres setmanes de treball. Les dues primeres setmanes, els participants treballen en grups dirigits per productors experimentats i amb l'acompanyament d'experts en anàlisi de guions, desenvolupament i producció financera, aspectes legals de la coproducció, màrqueting, pitching, packaging... Durant aquests primers workshops, els productors amb projecte poden participar acompanyats dels guionistes. En el tercer workshop s'incorporen entre 60 i 70 decision makers: commissioning editors, fons de finançament nacionals i regionals, agents de vendes, etc. per tal de discutir amb els participants els projectes, les seves empreses i perspectives de futur.
 • Els 3 workshops tindran lloc durant el 2021: del 5 al 12 de març de 2021 (Luxembourg), Juny de 2021 Orléans (França) i a l'octubre de 2021 a Catalunya (per confirmar).
 • Un cop finalitzat el curs, els participants formen una bona xarxa de contactes de productors europeus actius. A més, EAVE ofereix acords amb els principals festivals de cinema i mercats europeus.

Convocatòria, inscripció i preus

 •  Consulteu les condicions de participació a la convocatòria i a qui va dirigit
 • Formulari d'inscripció
 • Preus:
  • Presentació de candidatura a Catalan Films & TV: gratuïta per a tres productors catalans. Per tal d'optar a no abonar els 150€ d'inscripció cal enviar un correu amb el vostre interès a mmedir@gencat.cat abans del 28 de juliol, llavors us comunicarem si us podeu beneficiar de la gratuïtat. La deadline oficial d'EAVE per rebre candidatures és el 31 d'agost.
  •  En el cas de ser escollit, els preus del workshop són el següents:
   • Participants amb projecte: 3.000 €
   • Participants sense projecte: 2.000 €
   • Preu per workshop: 1.600€ (inclou allotjament i pensió completa, no inclou el viatge)
   • Participació dels guionistes en els workshops 1 & 2: 600€ per workshop​

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista