Veure aquest correu al teu navegador
Participa en el Cinekid Producers!
ALERTA!

PARTICIPA EN L'EDICIÓ ONLINE DE CINEKID FOR PROFESSIONALS 2020

Participa en l'edició online del Cinekid for Professionals 2020
Lloc:  Amsterdam, Països Baixos
Dates:  07 d’Octubre - 25 d’Octubre de 2020
Data límit: 03 de Setembre de 2020

El programa Cinekid Producers -el programa d'intercanvi internacional per a productors que vulguin ampliar la seva xarxa internacional dins dels productors de continguts infantils- se celebrarà els dies 15 i 16 d'octubre i durant el Cinekid for Professionals des del 19 fins al 23 d'octubre en una edició completament online

Cinekid ofereix als productors el següent:

  • Participació en el Producers Programme (vegeu més avall)
  • Una acreditació en línia per a professionals de Cinekid que inclou:
  • Accés al Screeningclub
  • Acreditació gratuïta per a Cinekid for Professionals 2021

Cinekid Producers Programme

  • De dijous 15 a divendres 16 d’octubre

Sessions d’speed-meetings entre tots els productors participants al Producers Programme.

  • Dilluns 19, dimarts 20 i dimecres 21 d’octubre

Assistència als tres dies del Industry Forum Online. Un programa de keynotes, presentacions i taules rodones, on els ponents inspiraran i debatran sobre el desenvolupament dels seus projectes, com enfortir-los i prendre les decisions òptimes en tot el procés de producció.

  • Dijous 22 i divendres 23 d’octubre

Possibilitat de programar reunions amb els participants al Cinekid for Professionals i amb els projectes seleccionats al Junior Co-Production Market.

Cinekid for Professionals Edició Online 2020

Cinekid for Professionals (CfP) és un esdeveniment essencial de la indústria internacional per a productors, directors, televisions, distribuïdors, acadèmics, instituts, òrgans de finançament, periodistes, investigadors i artistes, que treballen dins del sector infantil. Té lloc durant el festival Cinekid i cada any més de 500 professionals de la indústria assisteixen a l’esdeveniment. Enguany per primera vegada després de 33 anys es realitzarà una edició completament en línia.

Participa-hi amb Catalan Films

Gràcies a l'acord establert amb Cinekid, des de Catalan Films disposem d'un número limitat d'acreditacions gratuïtes. Si estàs interessat/da en participar al Cinekid Producers Programme, aconsegueix una acreditació gratuïta enviant-nos un correu electrònic a joan.ruizg@gencat.cat i exposa'ns els projectes amb els quals voldries participar-hi, abans de divendres 4 de setembre.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista