Veure aquest correu al teu navegador
Acreditacions gratuïtes
ALERTA!

Participa al Content London

Acreditacions gratuïtes per a Content London
Lloc:  Londres, Regne Unit
Dates:  16 de Novembre - 04 de Desembre de 2019
Data límit: 09 d’Octubre de 2020

Film London ofereix dues acreditacions gratuïtes per a la fira CONTENT LONDON, unes jornades sobre televisió on participen els commissioners més importants del moment i realitzen conferències i sessions explicant les polítiques de compres i coproduccions. L'esdeveniment és online i té lloc del 16 de novembre al 4 de desembre

Film London busca dos productors catalans que idealment tinguin projectes per coproduir a Anglaterra i els farà un tour virtual per la ciutat de Londres el dia 30 de novembre com a  part d'un viatge de familiarització per a productors de televisió. El tour virtual inclou un dia sencer amb l'equip de Film London mostrant-los els recursos que poden trobar a la ciutat (studios i localitzacions) a més d'una sessió de com funciona el Tax Credit. 

Per a poder accedir al Content London és obligatori que els productors assisteixin a la jornada que els organitza Film London. 

Si us interessa aquesta oferta, si us plau, envieu un email a mmedir@gencat.cat indicant el vostre interès i si teniu un projecte per a coproduir amb UK, si us plau adjunteu-lo a la vostra sol·licitud. 

 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista