Veure aquest correu al teu navegador
Envia el teu documental!
ALERTA!

CPH:DOX 2021

Tramesa CPH:DOX 2021
Lloc:  Copenhagen, Dinamarca
Dates:  21 d’Abril - 12 de Maig de 2021
Data límit: 13 d’Octubre de 2020

Catalan Films & TV organitza un enviament de produccions documentals al festival CPH:DOX

Selecció

  • El festival accepta llargmetratges, migmetratges i curtmetratges documentals, sèries, treballs de Realitat Virtual i Realitat Augmentada i altres formats, realitzats a partir de l'abril 2020.
  • Per a les seccions competitives, el festival dóna prioritat a les premières mundials i, després, a les premières internacionals i europees. Per a les seccions no competitives, el festival requereix la premiere danesa. 
  • Es recomana llegir les bases de participació     

Inscripció

  • Catalan Films & TV ha arribat a un acord amb el festival per inscriure gratuïtament un número limitat de produccions. Es prioritzaran les premieres mundials i internacionals, prèvia valoració del festival. Envieu-nos al correu p.bonet@gencat.cat el títol, director/a, empresa productora, tipus de producció, status de premiere i l’enllaç protegit abans del 13 d'octubre. La data límit oficial del festial és l'1 de desembre,   aquells que preferiu fer la inscripció més endavant, informeu-nos igualment per tal de poder accedir a la inscripció gratuïta.

CPH:FORUM

Us informem que resta oberta la convocatòria per a participar al CPH: FORUM, l'esdeveniment de pitching de finançament i coproducció del festival CPH:DOX. Dedicat a facilitar el finançament de projectes cinematogràfics amb potencial internacional, ja siguin llargmetratges, sèries o RV o AR. Seleccionen 35 projectes.

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista