Veure aquest correu al teu navegador
Estand Virtual Catalan Films
ALERTA!

Participa a Ventana Sur 2020 amb Catalan Films & TV

Participa a Ventana Sur 2020 amb Catalan Films & TV
Lloc:  Buenos Aires, Argentina
Dates:  30 de Novembre - 04 de Desembre de 2020
Data límit: 09 de Novembre de 2020

Ventana Sur és el mercat llatinoamericà de referència creat el novembre del 2009 pel Marché du Film / Festival de Cannes.
 
Catalan Films & TV i Ventana Sur, un any més, han tancat un acord per a organitzar una delegació d’empreses catalanes al mercat. L'objectiu de la delegació és consolidar els ponts entre la indústria d'Amèrica Llatina i Catalunya, amb vistes a la coproducció i la distribució.

En el context actual, Catalan Films & TV hi participa amb un estand virtual que servirà per visibilitzar les empreses catalanes acreditades, enfortir iniciatives professionals estratègiques per al sector i promocionar les properes produccions catalanes. Aquestes podran mostrar els materials de les seves produccions així com participar a les activitats del mercat i contactar amb la resta de professionals acreditats.

Ventana Sur Online

Ideat per recrear l’experiència de mercat en format online disposarà de diferents serveis i eines a que s’articularan a partir de Cinando que consistiran en:

  • Estands virtuals online d’institucions i empreses: a mode d’interfície de social network per a la promoció de produccions i serveis.
  • Online Screenings: Passis de mercat online per a professionals.
  • Networking: App de reunions online amb videotrucada i dispositius per l’intercanvi d’informació
  • Conferències i col·loquis online
  • Presentació de projectes i works in progress

Participa!

Omple el següent FORMULARI i informa’ns de la teva activitat i participació a Ventana Sur Online 2020 i beneficia’t de les activitats, visibilitat i serveis de Catalan Films.

Acreditació Earlybird

Acredita’t abans del 9 de novembre i beneficia’t del preu earlybird (40€), a partir del 10 de novembre el preu de l’acreditació serà de 100€.

Si tens qualsevol dubte, escriu un email a joan.ruizg@gencat.cat

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista