Veure aquest correu al teu navegador
Envia el teu documental!
ALERTA!

Tramesa Hot Docs 2021

Tramesa Hot Docs 2021
Lloc:  Toronto, Canadà
Dates:  29 d’Abril - 09 de Maig de 2021
Data límit: 18 de Novembre de 2020
Des de Catalan Films & TV organitzem una tramesa de llargmetratges, migmetratges i curtmetratges al festival Hot Docs Canadian International Documentary Film Festival
 
Selecció
 • Els films han d'haver estat finalitzats després de l'1 de gener de 2020.
 • El festival requereix almenys premiere a Ontario per als llargmetratges i migmetratges, i premiere a Toronto per als curtmetratges. 
 • Us recomanem que consulteu les bases de participació i les preguntes freqüents.
Inscripció
 • CF&TV disposa d’un número limitat d’inscripcions gratuïtes per a llargmetratges que s'atorgaran a les primeres sol·licituds que compleixin els requisits i d'un descompte del 50% per a la resta de produccions (llargs, mig i curtmetratges).
 • Escriviu un correu a p.bonet@gencat.cat amb les dades de la producció (títol, director/a, empresa productora i premiere status) abans de dimecres 18 de novembre i us indicarem el procediment a seguir. 
 • IMPORTANT: El festival té diverses dates límits. La nostra data límit la fem coincidr amb el preu early bird, però aquells que preferiu fer la inscripció més endavant perquè encara no està finalizada la producció, aviseu-nos igualment dins el nostre termini per reservar un dels codis gratuïts o amb 50% de descompte. A continuació us indiquem els preus sense el descompte aplicat:
  • Early bird: 18 de novembre: 35$ curtmetratges/100$ llargmetratges i migmetratges
  • Late: 16 de desembre $55 curtmetratges / 150$ llargmetratges i migmetratges
  • Extended: 7 de gener 2021 (només per a llargmetratges World premiere) 155$ 

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista