Veure aquest correu al teu navegador
Inscriu la teva producció!
ALERTA!

Convocatòria catàleg 2021

Convocatòria catàleg 2021
Lloc:  Barcelona, Catalunya
Dates:  13 de Novembre - 09 de Desembre de 2020
Data límit: 09 de Desembre de 2020

Catalan Films & TV obre la convocatòria per a la nova edició 2021 del catàleg anual en format digital. El catàleg recull la producció audiovisual catalana més recent i és un instrument essencial per a la promoció als mercats, mostres i festivals internacionals. El catàleg contindrà producció nova, tant l’acabada (qualificada o en postproducció) com la no acabada (desenvolupament, pre-producció o rodatge). 
La informació del catàleg s'extreu directament de les dades que entreu al nostre web. Per tant, heu de fer servir el gestor del web de Catalan Films que us permet gestionar de forma autònoma la informació que vulgueu que aparegui al catàleg.

 
REQUISITS
 • ​Per poder aparèixer al catàleg heu de ser una empresa de producció audiovisual catalana (estar inscrita al REAC i/o amb establiment permanent i domicili fiscal a Catalunya). 
 • Les produccions seran admeses al catàleg si compleixen les següents directrius:
  • Per a produccions ACABADES:
   • Haver estat qualificada a partir de l’any 2020 o estar en fase de postproducció. En el cas de de les produccions per TV, haver estat produïdes l’any 2020. 
   • I no haver aparegut com a acabada en cap catàleg anterior de Catalan Films & TV.  En cas de dubte, es valorarà cas per cas.
  • Per a produccions NO ACABADES: 
   • Estar en fase de desenvolupament, pre-producció (amb un mínim del 10% del finançament tancat) o en fase de rodatge.
En cas d’incompliment de les condicions necessàries, Catalan Films & TV es reserva el dret a no incloure les dades al catàleg.
 
COM ENTRAR LES DADES  DE LES PRODUCCIONS
 • Enviar un correu a p.bonet@gencat.cat indicant les produccions que voleu que apareguin al catàleg.
 • Entrar o actualitzar les dades de les vostres produccions a la base de dades del web:
  • Si no esteu donats d’alta com a empresa a la base de dades, cliqueu el següent enllaç i ompliu el formulari d’empresa. Una vegada validada per part de Catalan Films & TV, rebreu un usuari i una contrasenya per entrar al vostre perfil que us permetrà començar a donar d’alta les vostres produccions.
  • Si ja esteu donats d’alta com a empresa, dirigiu-vos al web i cliqueu la icona situada a l'extrem dret on trobareu l'accès per entrar al vostre perfil amb el vostre usuari i contrasenya  i donar d’alta les produccions que voleu que apareguin al catàleg o bé actualitzar les dades de la producció si aquesta ja ha estat entrada amb anterioritat.
ASPECTES IMPORTANTS A TENIR EN COMPTE QUAN INTRODUÏU LES DADES
 • La sinopsi que apareixerà al catàleg és la versió en anglès i no pot superar els 700 caràcters (incloent espais). Catalan Films & TV no traduirà a l’anglès les vostres informacions. 
 • Trailers/teasers: al gestor de la base de dades podeu incloure l’enllaç de Youtube o Vimeo  que vulgueu que aparegui incrustat a la fitxa de producció.
 • Imatge: la imatge que introduïu a l'apartat IMATGE PRINCIPAL DE LA PRODUCCIÓ serà la que apareixerà al catàleg. Es tracta d'una imatge horitzontal de qualitat, 300 dpis de resolució i mida màxima 2MB.
 • Dades de contacte EMPRESA: reviseu que les dades de contacte de la vostra empresa són correctes, així com les dels vostres agents de vendes.
Aprofitem per animar-vos a que mantingueu les vostres dades i les de les vostres produccions sempre actualitzades i que feu servir el web www.catalanfilms.cat com una eina més de promoció dels vostres productes. Us encoratgem a nodrir-la amb el màxim detall i el major nombre de dades, materials audiovisuals, imatges, tràilers, logos de les vostres empreses, perfils professionals etc. amb l’objectiu de millorar les seves respectives prestacions.
 
PERSONES DE CONTACTE
Patricia Bonet
 
Anna Martinez

FOLLOW US!

   
Aquest correu ha estat enviat per:
www.catalanfilms.cat
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
Departament de Cultura - Generalitat de Catalunya
Passatge de la Banca 1 - 3, E-08002 Barcelona
En compliment del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament (UE) 2016/679) us proporcionem informació que heu de conèixer en relació amb l’ús de les dades personals:

Responsable del tractament: Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Passatge de la Banca, 1, 08002 Barcelona. Més informació a www.icec.gencat.cat
Finalitat: informar sobre les activitats d’internacionalització de l’audiovisual català. 
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: les dades no es cediran a tercers.
Drets de les persones interessades: podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, supressió, oposició al tractament, portabilitat de les dades, retirada del consentiment, presentació de reclamació davant l’autoritat de control i sol·licitud de limitació, a través del correu electrònic: catalanfilms@gencat.cat. Heu d’indicar clarament a la vostra sol·licitud quin o quins drets exerciu.

També ho podeu modificar les vostres dades o donar-vos de baixa  a través dels següents enllaços: 
Actualitzar dades de contacte o Donar de baixa d'aquesta llista