New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Abel García Roure

  • The Labyrinth's Logic
  • A Certain Truth
  • The Labyrinth's Logic
  • A Certain Truth
  • The legend of time
  • Swimming
  • Cravan vs Cravan
  • KANIMAMBO
  • Futures Market
  • En construcció
  • The fish Sebastiano
All filmography

2011 / Carla Subirana, Adán Aliaga, Hwidar

2011 / Marcel·lí Antúnez

2011 / Mercedes Álvarez

2008 / Carla Subirana

2008 / Abel García Roure

2007 / Abel García Roure

2006 / Isaki Lacuesta

2001 / Isaki Lacuesta

2001 / José Luis Guerín