Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Adán Aliaga

  • Dodge and Hit
  • Stigmata
  • KANIMAMBO
  • Noah's Arc
  • El cuarto reino (The Fourth Kingdom)
  • Dodge and Hit
  • Dodge and Hit
  • Stigmata
  • KANIMAMBO
  • Noah's Arc
  • El cuarto reino (The Fourth Kingdom)
  • Dodge and Hit
  • Bang-Bang, Kiss-Kiss
  • The Incredibles
  • Noah's Arc
All filmography

2019 / Adán Aliaga, Àlex Lora

2015 / Luís Aller

2014 / Adán Aliaga, David Valero

2012 / José Francisco Mendonça Fischer

2012 / David Valero

2011 / Carla Subirana, Adán Aliaga, Hwidar

2010 / Adán Aliaga, Juanjo Giménez

2009 / Adán Aliaga