Generalitat de Catalunya

New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Ander Agudo

  • Microphysics
  • Ciao Pirla!
  • Mirvia
  • Amb títol
  • Toloriu
  • The Shadow
  • Barcelona Year 1
  • Learn to Eat, Learn to Live
  • Ciao Pirla!
  • México Flamenco
  • Eva's Challenge
  • Mirvia
  • Amb títol
  • The Shadow
  • Eva's Challenge
  • Mirvia
  • Amb títol
  • Toloriu
  • Six Degrees of Freedom
All filmography

2019 / Patricia Ordaz Cruz

2018 / Sergio H. Martín

2018 / Lianca Aymerich

2015 / Eloi Tomàs

2015 / Marina Gatell

2015 / Neus Ballús

2013 / Eloi Tomàs, Carlos Sanchez-Llibre, Oscar D'Aniello, Josep Badell, Miquel Rubís

2012 / Carlos Sanchez-Llibre, Josep Badell

2010 / Neus Ballús, Pau Subirós

2009 / Judit Quintana

2008 / Joan Carles Martorell