New user

Dona't d'alta a la base de dades de produccions, empreses i professionals de Catalan Films & TV.

Anna Rajadell

  • A Hotel Room Story
  • Agatha's Friends
  • Sediments
  • Bloody April Fools
  • Day Release
  • L'oreig
  • A Hotel Room Story
  • 0.60mg
  • In the Doghouse
  • The zero day
  • Como lágrimas en la sal
  • Waste
  • Leo to Life
  • The Taste of Tangerine
  • EnFemme
  • The Return, Life after ISIS
  • Solitude
  • Bloody April Fools
  • 0.60mg
  • You Will Be a Man
All filmography

2021 / Adrián Silvestre

2018 / Isabel de Ocampo

2017 / Julio Suárez

2017 / Alba Barbé i Serra

2016 / Helena Mariño

2016 / Alejo Levis, Laura Sisteró Carmona

2016 / Julio Suárez

2015 / Alba Cros, Laura Rius, Marta Verheyen, Laia Alabart

2014 / Geoffrey Cowper

2014 / Daniel Piera Pallàs

2014 / Laura Ferrés

2014 / Christian Guiriguet

2013 / Carlos Alonso Ojea, Dídac Cervera, Marta Díaz de Lope Díaz, Laura García, Eugeni Guillem, Ander Iriarte, Gerard Martí, Marc Martínez, Rubén Montero, Arnau Pons, Marc Pujolar, Miguel Sánchez

2013 / Blanca Camell Galí, José López Pizarro

2013 / Gerard Martí